Eskişehirsporlu futbolcuların alkışlanacak azmi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcuların alkışlanacak azmi
A
a

Eskişehirspor'da yaşanan maddi sıkıntılara rağmen Adana Demirspor maçında attıkları golün ardından formanın üzerindeki armayı öperek sevincini taraftarlar ile birlikte paylaşan futbolcular, deplasman tribününde bulunan taraftarları duygulandırdı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, konuyla ilgili; “-9 puanla lige başlamışsın, parasız pulsuz kamplara katılmışsın, ev sahibi her gün kapına dayanmış, tesisten çarşıya 2,75 TL. dolmuş paran yok. Tesiste sıcak su yok, yemek çıkmıyor, doğalgaz ve elektrik kesik, otelde mahsur kalıyorsun, otobüse mazot alamıyor, uçağa binemiyorsun. Antrenman yaparken icra memurları gelip spor aletlerini kaldırıyor, kulüpte 3 ayda bir yönetim değişiyor, her gelen başka bir vaat veriyor. Hatta sahaya çıkacak forman bile yok. Bunca sıkıntı içinde mücadele ederken üzerine sosyal medyada iftiralar atıp hakaretler ediliyor. Ama golü atınca; çektikleri cefaya rağmen vazgeçmeyen ve şartlar ne olursa olsun, seni asla yalnız bırakmayan, peşinden binlerce kilometre yol giden taraftarın emeğine saygı duyup, göğsünde taşıdığın şanlı armayı öperek; Sevincini tribünle paylaşarak biz de sizdeniz diyorsun. İşte olay bu!”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
samet 13 Kasım 2019 09:29

dolmuş 3 tl ama 2.75 değil

0 0 Cevap Yaz
ESESLEE 12 Kasım 2019 13:24

İLK 5 MAÇTAN BİRAZ ŞANSLI OLSAK 11 PUANIMIZ DAHA OLURDU

0 0 Cevap Yaz
Muharrem 11 Kasım 2019 16:28

ES ESin bu duruma gelmesinde murat dirinin de cok büyük payi var basta osman taşin gelmesine en büyük öncülügü murat dirinin kendisidir yagmur nerde yağiyorsa murat dirinin tarlasi ordadir murat diride istifa etmesi lazim sanki kulup başkaniymis gibi tavirlar taniyor herkes yerini bilmesi lazim.

0 24 Cevap Yaz
Selim 11 Kasım 2019 14:01

Kendini bir şey sanıp her fırsatta beyanat veren, istediği başkan olamayınca istifaya davet eden, kulübün basın sözcüsü gibi açıklamalar yapan, sanki kendinden başka Es Es i seven yokmuş gibi tavır takınan, asıl mesleği olan berberliğe dönüş yapması ve ES ES in yakasından düşmesi için defalarca çağrı yapılan ama bunu anlamayan da kimdir acaba?

0 33 Cevap Yaz
Eses1 11 Kasım 2019 12:44

Olay gecen yıl herşey yoluna girdiği gün senin genel kurul için hariçten kazan kaldırıp osman taş ı başkan yaptığınızdır. Şimdide konuşuyorsun derdin nedir birde öz eleştiri yapıp bunları anlat demogoji yapma.

0 28 Cevap Yaz
sıtkı 11 Kasım 2019 11:59

yürüyerek gidilebilecek kadar yakın mesafelere 2.75 tl ücret insafsızlık..

11 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi