Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirsporlu futbolcuları hırslandıracak gelişme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcuları hırslandıracak gelişme
A
a

Eskişehirspor yönetimi, Elazığspor maçı galibiyet primini dağıtarak futbolcuların moral bulmasını sağladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirsporlu futbolculara prim ve maaş ödeme konusunda büyük gayret gösteren Eskişehirspor yönetimi, Elazığspor maçı galibiyet primini dağıttı. Art arda alınan galibiyetlerin ardından ligde rahat bir nefes alan Siyah Kırmızılı kulüpte yönetim, saha kenarı led reklam panolarına alınan reklamlar sayesinde Elazığ maçı galibiyet primini topladı. Yönetim kurulu Eskişehirspor futbolcular teknik kadro ve kulüp çalışanlarına 200 bin TL ödeme yaptı.

Eskişehirspor yarın yola çıkıyor

​S por Toto 1. Lig’de 20 Nisan Cumartesi günü Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor yarın yola çıkacak. Kırmızı Şimşekler bugün yapacağı taktik çalışmanın ardından İstanbul kampa girecek. Maçın cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak olması nedeniyle deplasman seferine erken çıkacak Eskişehirspor, yarın sabah kahvaltısının ardından İstanbul’a giderek maç için kampa girecek.

Milinkoviç'e sürpriz

Eskişehirspor’un deneyimli futbolcusu Marko Milinkoviç’e sürpriz yapıldı. Siyah kırmızılı takımın 16 Nisan 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Marko Milinkoviç, yeni yaşını takım arkadaşlarının doğum günü partisi ile kutladı.Önceki gün akşam antrenman sonrası doğum günü pastasını kesen oyuncuyu, tebrik erden teknik kadro ve takım arkadaşları, başarılı bir futbol yaşamı dileğinde bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi