Eskişehirsporlu futbolculara taraftar desteği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolculara taraftar desteği
A
a

Ligin üçüncü haftasında Pazar akşamı 21.45’te ezeli rakibi Bursaspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün antrenmanı ziyaret eden Şehr-i Sevda Grubu üyeleri, teknik kadroya çiçek verirken, futbolculara da tatlı ikram etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'a moral ziyareti
TFF 1. Lig’in ilk iki haftasında hakem hatalarının kurbanı olan ve 6 puan alacağı yerde 1 puanla yetinmek zorunda kalan Eskişehirspor, üçüncü hafta maçında Pazar günü saat 21.45’de Bursaspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Fuat Çapa nezaretinde Bursaspor maçına hazırlanan takıma moral vermek isteyen Şehr-i Sevda Grubu üyeleri tesislere gitti. Ekip, Teknik Direktör Fuat Çapa ve futbolculara tatlı ikram etti. 

Fuat Çapa'ya teşekkür
Siyah-Kırmızılı kulüp için verdiği mücadeleden dolayı Teknik Direktör Fuat Çapa’ya teşekkür eden Şehri-i Sevda kurucusu Hakan Üresin, ligin ilk iki haftasında ülkenin gözleri önünde hakem hataları yüzünden kaybedilen puanların camiayı üzdüğünü ve tepkililere neden olduğunu ifade etti. Üresin, bu maçların geride kaldığını ve her zamankinden daha fazla kenetlenme adına ziyarete geldiklerini belirtti. 

Takıma başarı dilediler
Kırmızı Şimşeklerde teknik patron Fuat Çapa’ya çiçek vererek tatlı ikram eden Şehr-i Sevda üyeleri, Bursaspor maçı içinde başarılar diledi. Diğer taraftan Mahmudiye tayfa olarak her zaman Eskişehirspor’un yanında olduklarını belirten Celal Sağol ise, Kaptan Sezgin Coşkun ve futbolculara tatlı ikram ederek başarılar diledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi