Eskişehirsporlu futbolculara önemli uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolculara önemli uyarı!
A
a

Eskişehirspor Sportif direktörü İzzet Erdoğan, FİFA ve TFF dosyalarını çözdüklerini, ligin ikinci yarısının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Futbolcuların alacaklarının ödendiğini belirten Erdoğan futbolculara önemli uyarılarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Sportif direktörü İzzet Erdoğan, “Top ve son söz artık futbolcularımızda. Bizler üzerimize düşeni yaptık ve ödeme sorunlarını çözdük. Teknik kadromuz ve futbolcular kafaları rahat bir şekilde mücadele edip, camianın ligdeki kaderini belirleyecek” dedi.

Eskişehirspor’da camianın günlerdir endişe içinde takip ettiği FİFA ve TFF sürecinde, mutlu sona ulaşıldı. Başkan Halil Ünal ve ekibinin günlerdir uğraştıkları FİFA dosyalarında 5 oyuncuyla anlaşıldığını, TFF’ye başvuran 18 mevcut futbolcunun da alacağının yapılandırıldığını belirten Sportif Direktör İzzet Erdoğan, “ Başkanımızla birlikte 34 gündür yoğun bir şekilde yürüttüğümüz FİFA ve TFF sürecini, başarıyla atlattık” dedi.

SORUNLARI ÇÖZDÜK

10 Ocak itibari ile son ödemeyi Dorukhan’a yaptıklarını sözlerine ekleyen Erdoğan, “Bugüne kadar kulübün kapısında en büyük tehlike olarak gözüken FİFA’daki Toko, Sissoko, Defederiko, Bienvenu ve Kulach dosyalarını yapılandırdık ve puan silme cezalarını ortadan kaldırdık. Alacaklarını alamadıkları için serbest kalmak için TFF’ye başvuran 18 futbolcumuzun da alacaklarının bir kısmını ödedik, kalanlarına ödeme planı yaparak bu sorunu da çözdük.

Eskişehirspor camiasının içi rahat olsun. Artık ligin ikinci yarısının başlamasını bekliyoruz. Teknik kadromuz ve futbolcularımız Antalya kampında huzurlu bir şekilde
lige hazırlanıyor. 

SON SÖZÜ ONLAR SÖYLEYECEK

20 Ocak itibari ile sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçıyla birlikte ikinci yarıya başlayacağız. Takımda herkesin kafası artık rahat. Bu yüzden ligin ikinci yarısında camianın gözü takımın üzerinde olacak. Sahada son sözü futbolcularımız ve teknik kadro söyleyecek. Top artık onlarda. Eskişehirspor’un ligdeki kaderini onlar belirleyecek. Play-off hedefi ile aramızda çok az bir puan farkı var.

Hep birlikte inanır ve kenetlenirsek, büyük sıkıntılar çeken ve kapısına kilit vurulmak üzere olan kulübümüz küllerinden yeniden doğar ve beklenen Süper lig hedefine
ulaşır. Tabi ki zor bir yarış bizi bekliyor. Büyük sıkıntılar çekerek, destek görmeden bu süreci atlattık. Kulübü ayağı kaldırdık. Hedeflere koşmamız için artık şehrin de
yanımızda olması gerekiyor. Birlikte hareket eder, birlikte sorumlulukları paylaşırsak başarılı oluruz” dedi,
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi