Eskişehirsporlu futbolculara bunu yapmayın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolculara bunu yapmayın!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, açıklamalarda bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirsporlu futbolculara özellikle sosyal medyada yapılan eleştirilere değişnen Diri, “Onlarca sıkıntıya rağmen sahada mücadele eden bir oyuncu topluluğu var. Sosyal medyada oyuncularımızı kıyaslamak, her şeyi eleştirmek ve haklı haksız sallamak yerine onları her zamankinden daha fazla destekleyelim. Onlara ihtiyacımız var. Durumumuz çok kritik. Artık çok daha ciddi ve daha sıkı kenetlenerek hareket edelim. Erzurum maçına kadar lütfen herkes yazıp söyleyeceğine dikkat etsin. Kongre sürecindeyiz ve kırıcı değil, yapıcı olmakta fayda var” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selim 14 Kasım 2019 15:15

SENDE ESKİŞEHİSPOR'A BUNLARI YAPMA; Elini Es Es'in yakasından çek, kulübün sahibi gibi hareket etme, Es Es ile ilgili beyanat verme, Osman'la beraber sen de git ya da sadece berberliğini yap.

0 3 Cevap Yaz
ayderli 14 Kasım 2019 11:40

murat diri çek elini esesten esese tek zarar veren sensin

0 7 Cevap Yaz
Dik Duruş 14 Kasım 2019 06:03

Diri başkan kimi getirceksin takıma 2.cisi sen bu takim iyi giderken onca borca rağmen transfer tahtAdını açan kanun başkanın başını yedin ligte tutan adam takımı ona niye destek yoktu

0 9 Cevap Yaz
Efsane26 13 Kasım 2019 16:59

Sayın diri başladın yine süper ligden düştüğümüz sezonki gibi futbolculara onu demeyin bunu demeyin. Tarih tekerrür etmesin sakın yine. Artık sen söylemlerine dikkat et. Pek tabiki sahada işini yapan oyuncuyu övecez hakkini teslim edecez. Yapmayanida elestirecez. Eskişehir taraftarı futbolu senden iyi biliyor. Osmani sen bela ettin başımıza az bi sen kenarda kal artık.

0 21 Cevap Yaz
Nicola 13 Kasım 2019 16:44

Murat Diri herkese ayar vermeye çalışarak bir yere varamazsın.. Sen önce kendine bir bak sonra millete ayar ver.. Kimse kimseyi durup dururken eleştirmez.. Eleştirilecek performans sergileyen adam varsa devre arası gidiyorum der ve kimse de dur gitme demez.. Adam gibi işini yapsın herkes.. Yeteneği yetmiyorsa da yapamadığını duymak incitmesin kimseyi..

1 18 Cevap Yaz
pompeo 13 Kasım 2019 15:06

simdi bu mesajin gazini iyi kullanmak adina soruyorum .... Basgan kim olucak? ... bi söyleyiver be ...

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi