Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirsporlu futbolcular Tülomsaş işçileriyle

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcular Tülomsaş işçileriyle
A
a

Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyet bugün öğle yemeğinde Tülomsaş işçileriyle buluştu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı’nın davetlisi olan Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyet öğle yemeğinde işçiler ile bir arada oldu.

Eskişehirspor Genel Sekreteri Hasan Tuç,  Eskişehirsporun içinde bulunduğu zor duruma değindi, lisansları çıkmayan futbolculara teşekkür etti. Tülomsaş işçilerinden destek isteyen Tuç, Kongre üyeliklerini taraftara açıldığını belirtti ve Eskişehirspor taraftarlarını kongre üyesi olmaya davet etti.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa "Bugün baktığımızda,  İlk yerli otomilden, lokomotifin yapımına kadar hep Tülomsaş işçileri zor görevlerin üstesinden gelmeyi başarmıştır. “Türkiye’de ulaşım deyince akla gelen ilk isim Tülomsaştır” dedi.  Çapa “Eskişehirspor Hepimizin” diyerek,  dün başlatılan 7979 kampanyasına destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Tülomsaş Genel Müdürü  Hayri Avcı "Duyduk ki Eskişehirspor’un sıkıntısı varmış, iyi durumda değilmiş Biz burdayız yardım edelim  dedik. Bugüne kadar aldığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. Eskişehirspor bizim değerimizdir, sahip çıkalım” diyerek destek sözü verdi.

Teknik Direktör  Fuat Çapa, Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı’ya Eskişehirspor'un imzalı formasını hediye etti. 

Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı, Genel Müdür Yardımcıları  Ali Yaşar Nal, Semavi Bilgiç, Demirspor Kulübü Başkanı, Gönül Cemoğlu Eskişehirspor kongre üyeliği için 740 TL üye aidatını ödeyip müracaat yaptılar. Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı,  Tülomsaş çalışanlarının kongre üyesi olması için  müracatların devam edeceğini kaydetti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi