Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirsporlu futbolcular serbest kalmak için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcular serbest kalmak için...
A
a

Eskişehirspor’da doğru düzgün ücret alamayan Siyah Kırmızılı futbolcuların gözü yapılacak olan kongrede. Futbolcular devre arasına kadar hala ücret alamazsa ocak ayında serbest kalma haklarını kullanacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’dan kalan alacakları ödenmediği için TFF’ye başvurarak serbest kalma hakları olmasına rağmen, bugüne kadar bu haklarını kullanmayan futbolcular, sorunların çözülmemesi halinde ipleri koparacaklar. Başta yabancı futbolcular Marko, Jesse, Sissoko ve Kamal olmak üzere, bazı yeri futbolcular, ödemelerin önümüzdeki iki hafta içinde yapılmaması halinde, serbest kalmak için TFF’ye başvurmaya hazırlanıyor.

​Ocak ayında serbest kalma hakkını elinde bulunduran futbolcular, yakın çevresindekilere 17 maç sonunda takımdan ayrılacaklarını ve bu süre içinde oynayacakları maçlarda, arma ve renkler için en iyi şekilde mücadele etmeye devam edecekleri belirtti. Diğer taraftan geçtiğimiz aylarda alacakları ödenmediği gerekçesi ile TFF’ye başvuran ve serbest kalma hakkını kazanan Kamal İssah’ın ise, bu hakkını kullanmadığı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 20 Kasım 2019 13:54

Bu kafayla giderseniz zaten takım İflas’a doğru adım adım gidiyor

0 3 Cevap Yaz
serhat 20 Kasım 2019 13:24

eskişehirsporun geleceğine ne yazık kı siyaset karar veremiyor. Sakallının başkanlığı alamamasından sonra Akpnin intikam oyunları bitmiyor. Kazım kurt intikam oyunlarına karşılık vermeye çalışıyor ama bu piyasa şartlarında zor. Mevcut , Eti dahil tüm şirketler iktidarın gücünden çekiniyor. göz göre göre kurban edildi bu şehrin takımı. bilineni söylememek acizliktir.

6 3 Cevap Yaz
Es 20 Kasım 2019 10:14

Yeni oluşum’un önündeki üyelik engelini kaldırıp bir şans verilmemesi inanılır gibi değil. Yeni seçilecek yönetim futbolcu ödemelerini çözemez ise birgün yeni oluşum’a şans tanımadık diye bütün camia kahrolabiliriz. Tabii herşey için cok geç kalmış olacağız..

7 6 Cevap Yaz
selçuk

Adnan Sevim ve ekibinin, Eskişehirspor'u öncelikli olarak kurtarmak, daha sonraki yıllarda süperlige çıkarmak için gerekli sıcak paraya sahip olduklarını ve sürekli kaynak olabilecek projeleri olduğu hakkında yaptıkları kamuoyu bilgilendirmelerine kimse itibar etmedi. Kimin başkan olacağına Kazım Kurt ve diğer bazı kişiler mi karar veriyor?

6 6
Nicola

Yeni oluşum kimmişte pişman olacağız? Pişman olunacak bir durumun olması için aday olacak başkanın ve ekibinin belli olması gerekiyor.. Biz çok sözler duyduk şöyle paramız var böyle paramız var laflarını.. Çıkıp demedi ki kimse ben başkanlığa adayım, listemde şu isimler var.. projelerimiz bunlar vs diye.. Yalandan bir liste.. Listedeki kişileri kimse tanımaz etmez.. Aralarında Eskişehirli olmayan bir sürü kişi.. Böyle maceralara ayıracak vakit yok.. Kim olduğu ne olduğu belli olmayan insanların gelmesindense kayyum atansın daha iyi..

6 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi