Eskişehirsporlu futbolcular kontrol edilecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcular kontrol edilecek!
A
a

Eskişehirspor’a tüm Türkiye'de liglerin korona virüs sebebiyle ertelenmesinin ardından 30 Mart’a kadar izin verildi. Yönetim, teknik heyet ve futbolculara ‘Evde kalın’ uyarısında bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

EVLERİNE GİTTİLER
Koronavirüs yüzünden Gençlik ve Spor Bakanlığı, futbol başta olmak üzere birçok spor branşındaki müsabakaların ertelenmesine karar verdi. Bunun üzerine Türkiye’de birçok spor kulübü sporcularına izin verdi. Eskişehirsporlu futbolculara 30 Mart’a kadar izin verildi. Geçtiğimiz gün yapılan toplantının ardından futbolcular tesislerden ayrılarak evlerine gitti.

FUTBOLCULAR KONTROL EDİLECEK
Eskişehirspor yönetimi, futbolculara uyarılarda bulundu. Virüsten korunmak adına herkesin hijyenine dikkat edilmesine özen gösterilmesini söyleyen yönetim, ayrıca futbolcular ve teknik heyete dışarıya çıkmamalarını ve evde kalmalarını istedi. Siyah Kırmızılı yönetimin telefon üzerinden sürekli futbolcularla görüşmeler yapacağı öğrenildi.

BİREYSEL ÇALIŞMA YAPILACAK
Liglerin ne zaman başlayacağı ise henüz netleşmezken, Eskişehirspor teknik heyeti ise futbolculara bireysel antrenman yapmaları konusunda program oluşturdu. Futbolcular 30 Mart’a kadar bireysel olarak bu antrenman programına göre hazırlıklarını sürdürecek. 30 Mart’ta ise Siyah Kırmızılı ekip tesislere gelerek çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

TESİSLER TEMİZLENİYOR
Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde şu sıralarda hummalı bir temizlik çalışması yapılıyor. Yönetim, altyapı tesisleri ve a takım tesislerini dezenfekte edilmesi için düğmeye bastı. Ayrıca yönetim tesislere çok önemli bir durum olmadığı sürece girişleri durdurdu. Yönetim ayrıca şu an için önemli işlerin bitirilmesinin ardından personele de izin vereceği öğrenildi.

ÇOK TEDİRGİNDİK
Eskişehirsporlu futbolcular geçtiğimiz gün ligin 29’uncu haftasında oynanacak olan BB. Erzurumspor karşılaşması için takım otobüsüyle yola çıkacaktı. Ancak liglerin ertelenmesinin ardından futbolcular oldukça rahatladı. Futbolcular virüs yüzünden oldukça endişe duyduklarını ve bu alınan karar sonrası kendilerinin de korunacağını söyledi. Eskişehirspor futbolcular erteleme kararının ardından tesislerden ayrılarak evlerine gitti.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi