Eskişehirsporlu Furkan Balaban'a teklifler var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Furkan Balaban'a teklifler var
A
a

Eskişehirspor geçtiğimiz sezon gençleriyle göz doldurdu. Mehmet Özcan transferi en çok konuşulan isim olsa da kadrodaki diğer gençler de transfer söylentileriyle anılıyor. Bunlardan biri de Furkan Balaban.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un genç futbolcusu Furkan Balaban’a Süper Lig’den talip olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun menajeri Cemal Taşlı "Anadolu Ateşi" programında açıklamada bulundu. 

Eskişehirsporlu Furkan Balaban'ın menajeri Taşlı, “Furkan Balaban 19 yaşında ve çok yetenekli bir futbolcu. Fuat Çapa ile beraber çok gelişim kaydetti. Hem orta saha hem de stoper olarak görev alabilen bir futbolcu. Nerede görev verilirse orada görev yapabiliyor. Gelecek vaat eden, potansiyelli bir yetenek. Süper Lig'den 2-3 farklı takım Furkan Balaban ile ilgileniyor. Şu an bu kulüplerin isimlerini vermem doğru olmaz. Yurtdışından kendisini izleyenler oldu. İlerleyen süreçte neler olur bekleyip görmek lazım" dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nefer 1 Haziran 2019 13:30

Hemen gönderin taliplisi varsa o yeteneği biz neden göremiyoruz acaba ayağına top bile yakışmayan birisi bence Furkan balaban

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi