Eskişehirsporlu Berkay şanssızlığını yenmek için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Berkay şanssızlığını yenmek için...
A
a

Eskişehirspor'da oynadığı son 2 maçta yaptığı hatalarla takımının 4 puan kaybetmesinde büyük rol oynayan Berkay Dabanlı kurban kesti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirsporlu futbolcu Berkay Dabanlı, üst üste yaptığı hatalar ile önce Denizlispor maçında ardından da Gazişehir maçında Eskişehirspor'u galibiyetten etmişti. Denizlispor maçında Es Es 1-0 önde oynarken yaptığı hatalı geri pas ile takımının gol yemesine sebep olmuştu. Gazişehir maçında ise yine Es Es öndeyken yaptığı penaltı ile kırmızı siyahlıların 1 puana razı olmasına sebep olmuştu. Bu üzücü hatalardan sonra Berkay şanssızlığını gidermek için bu yola başvurdu.

Eskişehirspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Berkay Tolga Dabanlı forma giydiği Denizli ve Gazişehir maçlarında yaptığı hatalar nedeniyle büyük üzüntü yaşamıştı. Berkay bu şansızlığını bitirmek için dün kurban kesti.

Balcı Es Es’i ziyaret etti

Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, Başkan Kaan Ay’ı ziyaret etti. Eskişehirspor Kulübü tesislerinde gerçekleşen ziyarette, Kulüp Başkanı Ay ile bir araya gelen Balcı, Adana Demirspor maçı öncesi Eskişehirspor’a başarı dileklerinde bulundu. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ay, Alper Balcı'ya isminin yazılı olduğu Es Es forması hediye etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi