Eskişehirsporlu Bedirhan'dan anlamlı paylaşım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Bedirhan'dan anlamlı paylaşım
A
a

Eskişehirspor'un maddi sıkıntılar ve transfer yasağı nedeniyle zor günler geçirdiği 2 sezonda da özverili bir şekilde mücadele eden futbolculardan Bedirhan Altunbaş Twitter hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un transfer yasağı nedeniyle altyapıdan çıkardığı futbolcularla Spor Toto 1. Lig'de mücadele etmesi rekabet açısından her ne kadar kulübü zor durumda bıraksa da camiada müthiş bir kenetlenmeyi de beraberinde getirdi. Bu zor şartlarda mücadele eden futbolcular ve takımı her maçta destekleyen taraftarlar Eskişehirspor'a daha da bağlandı. Eskişehrispor'un genç oyuncularından Bedirhan Altunbaş, twitter hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Eskişehirspor'un genç oyuncuları tüm bu olumsuzluklara rağmen sahada ter dökmeye devam ediyor. Eskişehirsporlu taraftarlar da bunun farkında ve takımlarına destekte sınır tanımıyor. Eskişehrisporlu oyuncu Bedirhan Altunbaş da taraftarın bu desteği için sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı. Maç sonu çekilen taraftarlarla el ele olduğu bir fotoğrafı paylaşan Bedirhan, fotoğrafın altına "Bizim elimizi hiç bırakmayın, düştüğümüzde sizden güç bulup kalkıyoruz" ifadelerine yer verdi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi