Eskişehirsporlu 6 futbolcuya milli davet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu 6 futbolcuya milli davet
A
a

Eskişehirspor’un başarılı futbolcuları Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Özcan, Talha Erdoğan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Furgan Polat ve İbrahim Halil Öner, milli takım seçme maçlarına çağrıldı. Milli takımlar teknik direktörü Mircea Lucescu’nun izleyeceği seçmede Es Es’li futbolcular göze girmeye çalışacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Spor Toto 1.lig ve TFF 2.lig kulüplerinin 23 yaş altı oyuncularından oluşacak karma takımları, 08-09 Ocak tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar kamp ve Eğitim Tesisleri’nde 2 müsabaka yapılacak. A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenecek organizasyon, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörleri tarafından izlenecek.

Spor Toto 1.lig karması kadrosunda bulunan Eskişehirsporlu futbolcular Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Mehmet Özcan, Talha Erdoğan, Furgan Polat ve İbrahim Halil Öner'in 08 Ocak 2018 Salı günü saat 19.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar kamp ve Eğitim Tesislerine hazırlık maçları için çağrıldı. Bu futbolcular göze girmek için varını yoğunu ortaya koyacak.

Çapa’dan esprili paylaşım

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa 6 futbolcusunun milli takım seçmelerine çağrılması ile ilgili twitter adresinden esprili bir paylaşım yaptı. Çapa, “Önce karma, sonra forma... Milli takım seçmeleri için kurulan 23 yaş altı 1.lig karmasına 6 futbolcumuz çağrılmış. (Feyzi, Ekrem, Talha, H. İbo, Furgan ve Mehmet Özcan). Bana kalsa bütün takım orada olmayı hak ediyor. Neyse ki kamp yapacak sayıda futbolcumuzu bize bırakmışlar ;-)” ifadelerine yer verdi.

Eskişehirspor yönetimi resmi siteden duyurdu

Kamuoyuna;

Spor Toto 1.lig ve TFF 2.lig kulüplerinin 23 yaş altı oyuncularından oluşacak karma takımları, 08-09 ocak tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar kamp ve Eğitim Tesisleri'nde  2 müsabaka yapılacaktır.

A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Sn. Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenecek organizasyon, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörleri tarafından izlenecektir.

Spor Toto 1.lig karması kadrosunda bulunan kulübümüz futbolcuları; Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Mehmet Özcan, Talha Erdoğan, Furgan Polat ve İbrahim Halil Öner'in 08 Ocak 2018 Salı günü saat 19:30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar kamp ve Eğitim Tesislerine hazırlık maçları için çağrılmışlardır.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi