Eskişehirsporlu 3 futbolcudan umutlandıran açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu 3 futbolcudan umutlandıran açıklama!
A
a

Eskişehirspor'un Ankaragücü'ne yenildiği maçtan sonra oluşan umutsuzluk havasını dağıtacak açıklama Furgan Polat, Aykut Akgün ve Gökhan Siverek'ten geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirsporlu futbolcular Furgan Polat, Aykut Akgün ve kaleci Gökhan Siverek Ankaragücü maçı sonrası ES TV mikrofonlarına konuştu. Üç futbolcuda sezonu rahat bir şekilde bitireceklerini söyledi .

Furgan Polat: “Atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı. Biz iyi mücadele ettik. İlk yarı iyi bir oyunda sahaya yansıttık. Gol bulabilirdik. Olmadı şansız bir pozisyonda kötü bir gol yedik. Takım olarak bu maçtan puan yada puanlarla döneceğimizi düşündük. Moralimiz bozuk ama karamsar değiliz. Önümüzde çok önemli Balıkesirspor maçı var. bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanıp önümüzde bakmak istiyoruz. Eskişehirspor’u iyi yerlere getireceğiz.”

Aykut Akgün: Aslında son haftalarda gösterdiğimiz en iyi performansı sahaya yansıttık. Burada en azından bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Şansız bir gol yedik. Rakibin baskılı oynayacağını biliyorduk. İyi bir dirençte sergiledik. Herkes çok iyi mücadele etti ama şansız bir mağlubiyet aldık. Bu maçı artık burada bırakacağız. Artık milli arada dinlenip daha sonra Balıkesirspor maçına odaklanacağız. Çok kritik bir maç bizi bekliyor. Sahamızda kazanarak biraz olsun nefes almak istiyoruz. Daha sonra puan sıralamasındaki rakiplerimizle oynayacağız. O maçları da kazanarak bu ligi rahat bir şekilde bitireceğiz. 

Gökhan Siverek: Ankara’ya üç puan parolası ile gelmiştik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık diyebilirim ama bazen futbol şansı yanınızda olmuyor. Böyle olsun istemezdik. Sahada arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Onlarda şampiyonluğa oynuyor. Şansız bir golle mağlup olduk. içerde oynayacağımız Balıkesirspor maçıyla bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu takım bu sene ligi rahat bir şekilde bitirecek. Taraftarımız yanımda olsun sahada istediğimiz
sonuçları alacağız.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi