Eskişehirsporlu 2 futbolcuya gururlandıran davet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu 2 futbolcuya gururlandıran davet!
A
a

Eskişehirspor'un gençleri başarılarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. İki genç oyuncumuz U-19 ve U-16 milli takımlarımız için çağırıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Cemali Sertel U-19 Genç Milli Takımının 20-26 Mart tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenecek UEFA U-19 Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna davet edildi. Metehan Altunbaş ise U-16 Genç Milli Takımının Hırvatistan ile 5-7 Mart tarihlerinde oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edildi. Metehan ayrıca U-16 Milli Takımının 31 Mart'ta oynayacağı özel maçta ve 5 Nisan’da Polonya’da düzenlenecek olan UEFA gelişim turnuvası aday kadrosuna da çağrıldı.

Deplasman hasreti bitsin

2018-2019 sezonunda henüz deplasmandan puan çıkartamayan Eskişehirspor bu hasretine Karabükspor karşısında son vermek istiyor. Geride kalan 20 maçta topladığı 20 puanının hepsini 11 iç saha maçından kazanan fakat 9 deplasman maçından 0 puan çıkartan Siyah kırmızılılar, tam 6 ay süren deplasman puanı hasretine bu hafta Kardemir Karabükspor deplasmana favori olarak çıkacak. Şimşekler bu maçı kazanarak hem deplasman hasretine son vermek hem de ligde puanını 23’e yükseltmek istiyor.

Şimşekler çift mesai yaptı

Spor Toto 1. Lig’in 21’nci haftasında Kardemir Karabükspor’un rakibi olacak olan Eskişehirspor zorlu maçın hazırlıklarını başladı. Siyah Kırmızılı ekip sabah saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yer alan fitness salonunda çalıştı. Takımımız günün ilk çalışmasını, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde fitness'ta gerçekleştirdi. Core, kuvvet ve ağırlıklı dayanıklılık çalışması yapan Şimşekler akşam saatlerinde ise top çalışması yaparak günü noktaladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi