Eskişehirspor zoru sever!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor zoru sever!
A
a

Eskişehirspor final niteliğinde bir maça daha çıkıyor. Erzurum deplasmanında 3 puan bırakarak Play-Off umutlarından uzaklaşmanın yanı sıra tehlikeli bölgeye bir adım daha yaklaşan Es Es, bugün ağırlayacağı Altınordu karşısında galibiyet arayacak. Maç 18.00’da başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için artık kalan maçların hepsi final niteliğinde. Son haftalarda istikrarsız sonuçlara imza atan Eskişehirspor, ligin kalan son 8 haftasında oldukça zorlu maçlara çıkacak. Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda umduğunu bulamayan ve ligin en kötü iç saha performansını sergileyen üç takımından biri olan Siyah Kırmızılıların, özellikle evinde kaybetmeye tahammülü kalmadı.

Gaziantepspor’un küme düştüğü, Manisaspor’un büyük ihtimalle düşeceği zorlu ligde bütün hesaplar 3’ncü takım olmamak için yapılıyor. Adanaspor’un başını çektiği Samsunspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor ve Denizlispor’un düşmemek için büyük mücadele içine girdiği son haftalarda alınacak her puan, büyük önem kazanıyor. 

ESKİŞEHİRSPOR'DA 5 OYUNCU KART SINIRINDA

Bugün Altınordu ile oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Eskişehirspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Ancak ligin zorlu haftalarına girilirken Siyah Kırmızılılarda 5 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Bedirhan Altunbaş, Hürriyet Gücer, Chikeluba Ofoedu, Bruno Mezenga ve Semih Şentürk’ten herhangi biri Altınordu maçında kart görmesi halinde 28. Haftada deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek. Hürriyet, Bruno ve Ofoedu daha önce oynadıkları maçlarda 4’er kez sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü.

Eskişehirspor - Altınordu maçını Onur Karabaş yönetecek

Bugün saat 18.00’da başlayacak olan Eskişehirspor-Altınordu karşılaşmasında İstanbul Bölgesi A – Klasmanı hakemlerinden Onur Karabaş düdük çalacak. Karabaş’ın yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Habib Tiryaki yapacak. Onur Karabaş, son olarak bu sezon ligin ilk yarısında 16 Aralık 2017 tarihinde Bolu’da oynanan ve 3-0 ev  sahibinin galibiyetiyle biten karşılaşmayı yönetmişti.

Eskişehir'de galibiyetleri yok

Diğer taraftan 52 yıllık rekabette 6 kez Eskişehir’in konuğu olan Altınordu, bu maçlardan yenilgiyle ayrılarak, tarihinde henüz Eskişehir’den puan çıkartamayan takım oldu. Bugün oynanacak maçta da hedef, Ege temsilcisini Eskişehir’den puansız göndererek geleneği bozmamak. 

Eskişehirspor ve Altınordu arasında 15. maç

Eskişehirspor, Altınordu ile bugüne kadar 1’i hazırlık olmak üzere 14 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 14 maçın 8‘inde gülen taraf Eskişehirspor olurken, Altınordu ancak 3 kez galip gelebildi. 3 karşılaşma ise beraberlikle son buldu. Bu karşılaşmalarda atılan toplam 34 golün 24’ünü Es Es kaydederken 10 gol Altınordu’dan geldi. İki takım tarihlerinde ilk kez 20 Mart 1966’da karşılaştı ve Eskişehirspor evinde oynadığı maçtan Nihat Atacan’ın golüyle 1-0 galip ayrıldı.

Altınordu hedef büyüttü

TFF 1. Lig 2017-2018 sezonuna genç bir kadro ile başlayan İzmir ekibi sezon içinde başarılı sonuçlar almaya başlayınca hedefini de büyüttü. İzmir ekibi özellikle deplasman karşılaşmalarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor. Genç ve yetenekli kadrosuyla deplasmanlardan 8 galibiyet çıkaran Altınordu geçtiğimiz hafta evinde ligin istikrarlı ekiplerinden İstanbulspor’u 3-1 yenerek ilk iki sırayı zorlamaya başladı. Bugün Eskişehirspor karşısında da 3 puan için oynayacak olan Altınordu Kulübünde geçtiğimiz yıllarda Eskişehirspor forması giyen Mirkan Aydın ve Murat Uçar Ege temsilcisinin en formda oyuncuları olarak göze batıyor.

Eskişehirspor ve Altınordu'nun muhtemel 11leri

Eskişehirspor: KAYACAN ERDOĞAN, KAAN KANAK, BEDİRHAN ALTUNBAŞ, SEMİH GÜLER, HASAN HÜSEYİN ACAR, AYKUT AKGÜN, DORUKHAN TOKÖZ, HÜRRİYET GÜCER, CHİCO OFOEDU, HÜSEYİN AYAROĞLU, BRUNO MEZENGA 

Altınordu: ERCE KARDEŞLER, YUSUF ACER, HASAN HATİPOĞLU, SERKAN GÖKSU, ERDOĞAN YEŞİLYURT, KERİM AVCI, DENİZ VURAL, BARIŞ ALICI, BERKAY SAMANCI, MURAT UÇAR, MİRKAN AYDIN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi