Eskişehirspor zor durumda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor zor durumda!
A
a

Eskişehirspor’un Başkan Yardımcısı Fatih Sezer ESGROUP Spor Servisi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Sezer, Pinto dosyası ve koronavirüs nedeniyle liglerde oluşabilecek sıkıntıları dile getirdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri...

Hepimiz rahatladık
ESGROUP Spor Servisi’ne konuşan Sezer öncelikle liglerin ertelenmesinin çok doğru bir karar olduğunu belirtti. Sezer, “Gerçekten bu karar çok yerinde oldu. Biz Erzurum maçı için otobüs ile gidecektik. Binlerce kilometre yolda oyuncularımız sağlıkları açısından huzursuz olacaklardı. Ancak erteleme olduğunda biz de çok rahatladık. İnşallah dünya ve ülke olarak bu virüsü atlatırız ve normal hayatımıza devam ederiz” dedi.

Sıkıntılar doğacak
Erteleme sonrası liglerde oluşabilecek bazı sıkıntıların oluşabileceğini söyleyen Sezer, “Biz takımımıza 30 Mart’a kadar izin verdik. Tabi bu süre zarfında inşallah bu virüsün etkisi geçer. Ancak liglerin başlama tarihi belli değil. Şimdi takımlar maçlara hazırlık yaparken sıkıntı yaşayacak. Maç eksikliği ortaya çıkacak. Ne yazık ki bu durum herkesi etkileyecek. Bunun planlaması yapılır elbette” ifadelerine yer verdi.

Pinto’da süre doldu
Pinto konusu hakkında da konuşan Sezer, “Pinto’da süre doldu. Ne yazık ki zor durumdayız. Şu an hayat durmuş durumda. Pinto ile İstanbul’da 2 hafta önce görüşmüştük. Bir daha görüşme talebimiz olacak. Kampanya yaptık ilgi gösterilmedi, zaten şu an yaşanan kaos yüzünden bu kampanya ikinci planda kaldı. Anlaşmaya çalışacağız, ne yazık ki destek göremiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Komik adam 23 Mart 2020 21:32

Eğer sen bu kulübe 50 bin tl verdiysen Pinto beni çarpsın Mali bilançolarda göreceğiz

0 1 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 22 Mart 2020 22:49

Ödeme yapmayın amatör den başlayalım.Acı gerçek bu.Yamalar tutmadı.Amatörde olsa Aşkım i kimse öldüremez.İnadina Es Es

3 3 Cevap Yaz
Dik Duruş 22 Mart 2020 16:40

Bize günah çıkarmayın burdan kendinizi de aklamaya çalışmayın madem beceremiycektiniz neden bunca şehrin vebalini aldiniz cebin de para yok baskan ve yonetim de olma merakı nedir. Anlamadım naparsaniz yapın artık hep taraftar hep taraftar bırakın her sene değil bir kere ölelim amatöre mi duscek yoksa kayyuma mi gitcek yettiniz artık Tatar mustafa tribün başkanlığı ile klup başkanlığını karıştırıyor. Mustafa iyi bir Eskişehir li olabilirsin ama cebinde paran yoksa başkan olamazsın ilk okul mezunu çocuk biliyo bir sen bilemiyosun.

3 20 Cevap Yaz
Es esli 22 Mart 2020 16:09

ALLAH aşkına hırsızları Yakalamıyan polis gibi ağlamayın. Siz hırsızları meydana.çıkarın bu eskişehir size destek verir..

2 18 Cevap Yaz
EsEs2626 22 Mart 2020 16:02

Sayın Sezer bunu yönetime gelirken dusunecektiniz. Bu dosyalar o zamandan belliydi. Herseyden önce paranız yoktu neden yönetime geldiniz. Ona buna guvenerekmi ? Bir laf vardır. El elin esegini türkü ccigirarak arar diye. En güzeli siz istifa edin. Bu işin altından kalkamayacaksiniz ....

3 19 Cevap Yaz
ESES26 22 Mart 2020 15:48

Şimdi adama sorarlar bunları biliyordunuz ve öyle geldiniz yoksa o gün kongrenin olduğu gün başka bir ekip vardı ve hatta paralarıda hazırdı. Siz ne yaptınız amigolarla beraber kulübü ele geçirme planlarını yaptınız ve başardınız. SAKIN BU SAATTEN SONRA AĞLAMAYIN. BU İŞE GÖNÜLLÜ GELDİNİZ. PAMUK ELLERİ CEPLERİNİZE ATIP, PARALARI ÇIKARTACAKSINIZ. AKSİ TAKTİRDE ESES İN TARİHİNDE KARANLIK BİR SAYFADA YER ALACAKSINIZ. BU PARALARI ÖDEYİN KARDEŞİM. KİŞİSEL REKLAMINIZI YAPTINIZ BUNUN BİR BEDELİ OLMALI VE BU BEDELİ ÖDEYİN. HAYALİNİZDİ MADEM, HAYALİNİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI. AĞLAMAYI BIRAKIN PARA ÇIKARTIN. BİRDE ŞEHİRDEN GELEN PARALAR NERELERE GİTTİ AÇIKLAYIN BAKALIM.

2 21 Cevap Yaz
Hasan 22 Mart 2020 15:30

Durumu idare etmek için mi geldiniz. Herşey ortadaydı süpriz yok.kayyumu engellemek yumuşak bir alt lige düşme içinmi görevlisiniz anlamakta zorluk çekiyorum.

2 17 Cevap Yaz
Gb26 22 Mart 2020 14:36

Millet canının derdine düşmüş ne eskişehirsporu.

10 16 Cevap Yaz
gökhan çatal 22 Mart 2020 14:27

Şu anda herkes sağlık ve gıda peşinde ligler kapalı iş yerleri kapalı ekonomi durgun dünyada böyle o da avukatida durumu görüyor eskisehirin düşmesi alacağını alamayacağı anlamına geliyor.güzel bir indirim yapıp bu işi bitirecektir diye düşünüyorum.

2 14 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 22 Mart 2020 13:53

Madem niye geldiniz neşter vurulacaksa sizin yönetime geldiğiniz zaman vurulacakti yönetime gelecek olanların önünü kesmeyin şimdi mazeret üretmeyi bırakın artık çok geç bilmiyorlardı bu futbolcu alacaklarını bal gibi biliyorlardı amatör yönetimle amatör lige çakılır bizi bu uçurum dan kimse kurtaramaz

1 25 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi