Eskişehirspor yönetimine talibiz ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine talibiz ama...
A
a

Eskişehirspor yönetimine talip olduğunu açıklayan grup bir basın toplantısı düzenledi, kadrosundaki isimleri açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimine talip olduğunu açıklayan grup bir basın toplantısı düzenledi, kadrosundaki isimleri açıkladı. Basın toplantısında yönetime talip olan kişilerin kulüp tüzüğünde yer alan bir madde dolayısıyla mevcut şartlarda yönetime aday olamayacağının altının çizildiği toplantıda, kongre delegelerinden bu durumu ortadan kaldıracak bir karar almalarını bekledikleirni açıkladılar.
İşte basın toplantısında söylenenler:

Eskişehirspor yönetimine talip olan grubun açıklamaları

Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun almış olduğu '6 Ekim 2019'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurula gitme kararı" kulübün içine düştüğü sıkıntılı durumdan kurtarılabilmesini amaçlayan yeni girişimler için bir fırsat yaratmıştır.
Bu kararı alan Eskişehirspor Yönetimine teşekkür ederiz.
Ancak ortaya çıkan fırsatın kulübümüze gerçekten fayda sağlamasının önünde hala engeller vardır ve bunların süratle ortadan kaldırılması gerekmektedir.
Bu engellerin başında iç tüzüğün bazı kısıtlama maddeleri gelmektedir. Bu maddeler gereğince geriye doğru son bir yıl süresi içinde kulübe üye olmadıkları gerekçesiyle pek çok seçkin insanın kulüp yönetiminde görev alması mümkün olmamaktadır.
Böylece kulübe yeni bir hava, canlılık, motivasyon ve maddi imkan getirme imkanına veya potansiyeline sahip bu insanlar kulübe yardımcı olamayıp kulüpten uzak durmak zorunda kalmaktadır.
Eskişehirsporumuzun yönetiminden ve değerli kongre delegelerinden bu engeli ortadan kaldıracak kararları süratle almalarını bekliyoruz.
Çünkü yönetime talip olan ekibimizin geneli bu tür değerli kişilerden oluşmaktadır.
Ekteki listeden de görülebileceği gibi iş dünyasından, spor düjnyasından ve çeşitli meslek gruplarından seçkin kişiler, yönetime geldiğimiz taktirde yönetim kurulunda veya diğer icra kurullarında görev alacaklardır.
Ayrıca bugün isimlerini belirtmediğimiz vali yardımcısı, emniyet müdür yardımcısı, cumhuriyet savcısı, iş insanı, sanatçı dostlarımız ile bazı sürpriz isimler yönetim kadrolarında yer alacaklarını belirtmişlerdir.
Bu arkadaşlarımızın isimlerini daha sonra açıklayacağız.
Bu basın açıklamasından sonra daha önce randevu talebinde bulunduğumuz sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunmayı istiyoruz.
Ayrıca, Eskişehirsporumuzun başarısı için başta iktidar partisinin Sayın Milletvekilleri ile Sayın İl ve İlçe Başkanlarının, MHP'nin Sayın Milletvekili ile Sayın İl ve İlçe Başkanlarının, İYİ Parti'nin Sayın Milletvekili ile Sayın İl ve İlçe Başkanlarının desteklerini bekliyoruz.
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Hocamız ile Sayın Merkez İlçe Belediye Başkanlarımızın desteklerini özellikle talep ediyor, Oda Başkanlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Üniversitelerimizin desteklerini bekliyoruz.
Daha önce de belirttiğimiz gibi Kulübümüzün eski başkan ve yöneticlerinin görüşleri ve tecrübeleri bizim için çok kıymetlidir. Onlardan kulübümüzün geleceği için bize destek vermelerini talep ediyoruz.
Tribün liderlerimiz ve cefakar taraftarlarımız kulübümüzün temel direkleri olduğu için onların yürekten gelen destekleri bize büyük güç verecektir.
Son olarak çok kıymetli kongre delegelerimizin oylarını yönetime talip grubumuz lehine kullanmalarını kendilerinden özellikle ve can-ı gönülden talep ediyoruz.
Bir kez daha belirtmek isteriz ki, yönetime talip olmamızın temel nedeni, doğru dürüst hiçbir geliri olmadığı artık herkesin malumu olan kulübümüze zor zamanında maddi - manevi destek vermektir.
Kısaca amacımız almak değil, vermektir.
Eskişehirsporumuzun çıkarlarını korumak ve kollamak her zaman birinci önceliğimiz olacaktır.
Saygılarımızla, 
Eksişehirspor Yönetimine Talip Olan Grup / 24.09.2019


YÖNETİM KURULU ADAYLARI
Yönetime gelindiği takdirde yönetim veya icra kurullarında yer alacak grup arkadaşlarımız:
1.Orhan AKTEPE Es Turizm — Tatar Turizm Sahibi
2. İshak ALKAÇ Futbolcu
3. Yusuf AYDEMİR Aydemirler Uluslararası Nakliye
4. Mesut ÇALIŞKAN Sportif Direktör
5. Mehmet ÇELEBİ Eski Futbolcu, Masör
6. Mehmet ÇETİNKAYA ESDER Federasyonu Genel Başkanı
7. Bülent ÇEVİK Mali Müşavir,ESDER Fed.Gnl Bşk Yrd
8. Hüseyin DINÇ işadamı
9. Selahattin HOŞGÖREN işadamı
10. 0pr.Dr.Ersin IŞILDIR Y.Emre Hastanesi Başhekim Yrd.
11. Arif Ergun işadamı
12. Cem KARATAŞ Psikolog,ESDER Fed.Gnl Bşk Yrd
13. Necmi KOÇAK Eski Futbolcu ve Kulüp Yöneticisi
14. Adnan SEVIM Akademisyen
15. Mehmet OKUTUCU Muhasebeci
16. İskender SARI  işadamı
17. Ahmet ŞAHİN  işadamı
18. Yusuf ŞENPARLAK  işadamı
19. Av.M.Koray USLU Avukat
20. Fırat OĞUZ  işadamı
21. Özcan YILMAZER Kamu görevlisi 
22. Bahri BAKAÇ : Yurtdışı Banka Genel Müdürü, Uluslarararası Bankacılık Uzmanı, Yeminli Mali Müşavir 

NOT :Ayrıca, Eski Milli Futbolcu ve Fenerbahçe Kulübü Futbolcusu Sayın Cemil TURAN Yönetimimizin İstanbul Sorumlusu olacaktır. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 25 Eylül 2019 18:30

Ne engeli kardeşim. Bu kulübe üye olup ertesi günü yönetim kuruluna giren türkücü (Yavuz Bingöl) var. Sizin gerçek derdiniz ne? Amacınız kulüpte bir yılı dolmayanların oy kullanmasını sağlayarak yaptığınız çakma üyelerle kulübün köküne kibrit suyu dökecek kararlar almak mı? Ayrıca kaynak yaratmaktan bahsediyorsunuz emekli topçu, memur, masör. Bunlarla mı kaynak yaratıp kulübü yöneteceksiniz. Gerçekten bu işi yapabileceğinize inanıyorsanız delege ve taraftarı ikna etmeniz gerekiyor. Yoksa kayyuma kalsın daha iyi. Evvelki yıl Samsunspor da kayyuma kaldı. Bu gün çok daha güçlü olarak gelmeye çalışıyor. Hem kayyuma kalırsa da kim yemiş, kim içmiş öğrenmiş oluruz. Dananın kuyruğunun koptuğu yerdeyiz.

1 1 Cevap Yaz
Kartallı Kartal 25 Eylül 2019 08:50

Kardeşim bizim kimseye çamur attığımız falan yok. Sadece birkaçını çok yakından tanıdığımı yazdım. En az üç tanesi ikibin beşyüz lira emekli maaşına talip. Adam ev geçindirmek için her yere saldırıyor. Bunlar mı ES ES i kurtaracak. Ama yine de bizden söylemesi. Buyurun getirin ama sonra ağlamayın.

2 7 Cevap Yaz
Onnur 25 Eylül 2019 06:35

Batmış bir klube talip var. Yorumlar çok komik. Amatör ligde olmak isteniyor sanırım. Talip olan kişiler kirasını dahi ödeyemeyen futbolculara para verecek. Para almayan oyuncu oynamaz. Ligi + puana çıkmadan rezil olup gitmek mi istiyorsunuz? Bekleyin ve yeni gelecek yönetime güvenin. Şuan bu puan bile play-off u zorlar bu yönetimin elinde. Haydi eses

3 4 Cevap Yaz
eses26 24 Eylül 2019 20:26

Çamur at izi kalsın kardeşim aday mısınız aday değilseniz aday olanlara ön yargılı yaklaşmayın. bırakın adamlar çalışsın yanlış yaparlarsa hep birlikte hatalarını söyleyelim. Kaan Başkan'ıda iktidara yakın deyip indirdiniz. Yok o AKP'li o MHP'li siyaset girmesin derken kendi görüşünüz hariçin de kimse girmesin diyorsunuz. Burası sporkulübü adamlar Eskişehirspor başkanı olup, A partisine B partisine oy atın çünkü ben o partiliyim mi diyor ben bu güne kadar hiçbir başkandan duymadım. bundan sonrada duyacağımı sanmıyorum. Zamanında rahmetli Aydın Arat kulubü süperlige çıkarttı . Daha sonra rahmetli Unakıtan'ın büyük katkıları ile bir üstlige çıktıkta Eskişehir belediyesini AKP mi kazandı. O yüzden bırakın dar bencil görüşü kulüb için ne yalmalı buna bakalım.takım süperlige çıktığında hele birde İstanbul takımlarını yendiğinde nerdeyse uyuyamıyoruz. bugun bakın bütün kuluplerde her siyaset partisinden adam vardır.

4 4 Cevap Yaz
Cafer Tayyaroğlu 24 Eylül 2019 20:14

nerede chp milletvekilleri. onlar niye çağrılmamış.

3 2 Cevap Yaz
Zafer Dönmez 24 Eylül 2019 19:54

Bakıyorum da herkes olumsuz görüş bildiriyor çare üreten yok, takım küme düşerse kına mı yakacaksınız. İlk defa herkes bir araya toplanmış bir şeyler yapmak istiyorlar. Almanya'dan gelip takımının ağzına tüküren insanlara sabır gösterdiniz, bunlar da o sabrı hak ediyorlar.

6 4 Cevap Yaz
Bu ne? 24 Eylül 2019 17:49

Nasıl olsa hesap soran yok,halil ünal ve mesut hoşcan takımı batırdılar.Bu arkadaşlar ne yapabilecek ki? Eskişehirsporu öyle bir takım haline getirdiler ki; Takıma 5tl yatırıldığını duyan,ertesi günü haciz memurlarıyla kapısına dikiliyor. Bu klübü batıranlardan tektek hesap sorulmalı,klübü arpalığa çevirenler yargı önünde hesap vermeli.Daha sonra takım,denetlenebilmesi için şirketleşmeli.Ötesi yok bunun,kimsenin ihaneti yanına kâr kalmamalı...!

1 6 Cevap Yaz
pompeo 24 Eylül 2019 17:11

formalite icabi kulübe alelacele üye olmuslar ... kim bunlar yaa ... yok efendim tüzük degissinmis ... daha neler ...

4 6 Cevap Yaz
Emirdagli 24 Eylül 2019 17:03

Bunlar eses i fb ye teslim edip pilot takim olarak alacaklar,sırtlarını da akp ye dayayıp 4 yıl.sonra.eskisehir bld sını.alacaklar..yazın bir kenara karanlık.bi güç.

8 4 Cevap Yaz
Turgay 24 Eylül 2019 16:47

Es Es'le oynama sırası size mi geldi? Cemil Turan da kim oluyor, adam mi yok ? Şerefimizle, namusumuza düşeriz daha iyi.

10 6 Cevap Yaz
SELÇUK

PİNTO ve TOKO'nun paraları ödenmezse zaten takımımıza küme düşürme davası açacaklar. UEFA, paralar ödenmediğinde sürekli puan silmeyecek; bir alt lige düşürecek. Artık Gaziantep gibi bölgesel lige kadar düşeriz bu borçlar bir an önce ödenmezse... Mersin idmandu, Manisaspor...

0 1
Hüseyin 24 Eylül 2019 16:33

Bu iş baştan ktarılmaz bence bu şehrin 2adet CHP mv var diger tüm parti yönetimleri sivil toplum dernekleri dahil edilmiş ama maalesef muhalefet mv yer verilmemiş. Daha baştan erken dogum olmuş gibi. Amaç es es se herşey teferruat denebilir, sakın siyasi bakış acısı olmasın demeyelim yönetime talip olanların bakışı bu bence. Eskişehir sporu alırsak bu aydınlık şehrinde alırız. KÜLLİYEN YANLIŞ, sporun siyasete alet edilişinin kanıtı bence.

5 2 Cevap Yaz
vatandaş 24 Eylül 2019 15:47

hani olur ya bir şekilde resmi anlamda aday olup seçilirler, bunlara ilk yanlıyacak kişi murat diridir not alın.

1 6 Cevap Yaz
Eses1

Seçilecek yöneyim başarılı olacaksa murat diri yi stada bile sokmasınlar muatap alınmasın.

0 7
Kartallı Kartal 24 Eylül 2019 15:20

Listede çok yakından tanıdığım bir kaç isim var. Eyvah mı eyvah. Şimdi BİTTİK. Bu yorumu okuyanlar mutlaka not etsin bir yere....

3 12 Cevap Yaz
furemen 24 Eylül 2019 14:23

Kesinlikle güven vermiyorlar.Artı daha gelmeden milletvekillerinden ondan bundan yardım arıyorlar.Paran yoksa gelme kardeşim.

3 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi