Eskişehirspor yönetimine sürpriz aday!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine sürpriz aday!
A
a

Eskişehirspor yönetimine talip olduklarını geçtiğimiz gün açıklayan ekip Es Es’i yönetmeye oldukça istekli. Doç. Dr. Adnan Sevim, yaptığı son açıklamada, “Biz doğru insanlarız. İnsanların kafasında soru işareti ve endişe olabilir. Ama biz Eskişehirspor’u kurtaracağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Doç. Dr. Adnan Sevim, adaylıklarını açıklamalarının ardından kendilerine yapılan eleştiriler için açıklamada bulundu. Telefonla görüştüğümüz Sevim, “Bir takım vaatler ile göreve talip olan kişilere karşı yaklaşımlarını anlıyorum. Eleştirmeleri gayet normal. Sosyal medyada hakkımda çıkan eleştirilere kırgın değilim.Ben TFF temsilcisi olarak Türkiye de birçok takımın stadyumuna gittim. Paylaştığım fotoğraflarda bu stadyumlardan. Kimse benim ne kadar Eskişehirsporlu olduğumu sorgulamasın” dedi.

Takımı kurtarırız

“Ben ve ekipteki arkadaşlarım Eskişehirspor’un geleceğini kurtarma adına, sistem olarak göreve talibiz” diyen Sevim, “Çok geç olmadan genel kurul kararı almaları gerekiyor. Eskişehirspor’un iyi bir kadrosu var. Biz göreve gelirsek takımı kurtarırız. Transferi açarız ve devre arasında eksikleri gideririz. Şuanda mevcut yönetim tükenmiş durumda. Yönetimdeki arkadaşları tanıyorum. Çoğu tribünlerden gelen isim” dedi.

Taraftarın yeri tribün

“Taraftarlardan oluşan bir yönetim kulübü yönetemez” ifadelerini kullanan Sevim, “Taraftarların yeri öncelikli olarak tribündür. Kulübün geleceği adına görev yapacak yönetimleri seçmek içinde söz sahibi olmak için kulübe üye olmaları gerekir. Bizler kulübün geleceğinde taraftarların söz sahibi olabilmesi için üyelik aidatlarını 20 TL’ye düşüreceğiz. Genel kurul salonunda kim olduğumuzu, kaynaklarımızı, projelerimizi, sistemimizi açık bir şekilde açıklayacağız” şeklinde konuştu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es-es bekliyoruz 14 Eylül 2019 22:52

Ergene Velimeşe spor olarak Eskişehir sporun düşmesini ve Velimeşe sporla aynı grupta olmasını istiyorum gel es es gel Ergene Velimeşe ye gel

0 0 Cevap Yaz
Mustafa 3 Eylül 2019 17:48

Beyler yorumlarınıza bakıyorum da sizler yanlış havuzda yüzüyorsunuz e sesimizin bu duruma düşüren en büyük nedenlerden birisi Halil ünaldır bizim şakşakçı taraftar bu ve bunun gibi yönetim ve başkanlara tepki göstermediği sürece eses sürünür bu adamlardan hesap sormak gerekir adam geldi esese işini düzeltti gitti maçlarda tepki gösterin birde işe siyaset girdi bu iş bitti

1 3 Cevap Yaz
Volkan26es 3 Eylül 2019 17:42

Eskişehirli yöneticileride gördük kulüpte hıc birşey bırakmadılar yemeye doymadılar. Eskişehirli altyapıdan çıkıp kulübe 5 para kazandirmadan gidenlere hep beraber el sallamadikmi? Hatta eskişehirli olupta kulüpte son malzeme olan spor aletlerini icra yoluyla götüren mali müşaviri bile görmedik mi?endüstriyel futbola alıştırsak kendimizi iyi olur. Man city psg tottenham bunları arap sermayesi aldı ama tribünler full. Bize armayı desteklemek düşer.

1 2 Cevap Yaz
TAŞ MIŞ :) 3 Eylül 2019 17:20

TAŞ BEY Bİ GİTSENİZ DE GÜNDEMİ BOŞ BOŞ MEŞGUL ETMESENİZ ALMANYADA DAHA MÜHİM İŞLERİNİZ YOK MU NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMAN LAZIM :)

1 1 Cevap Yaz
ali 3 Eylül 2019 16:29

takım ne halde göz göre göre buradanda düşüyoruz hala yazılan yorumlara bak şu şehirde şu statta bir süper lig maçı izleme fırsatımız olmayacakmı esesimizi oralarda tekrar görmek nasip olmayacakmı mevcut yönetimin gücü belli birşeyler yapıolar ama olmaz biyere kadar gider taraftarın yapması gereken talip olan yönetime manevi olarak destek vermek gerisi gerçekten boş laf.

1 3 Cevap Yaz
Dik Duruş 3 Eylül 2019 15:05

Bu takımın parasını yiyen hala getiren eskişehir öz evlatları degilmiydi soruyorum dostum sana hangi şehirde denngelirse gelsin armayı yuceltcekse buyursun

1 5 Cevap Yaz
Dik Duruş 3 Eylül 2019 15:03

Arkadaşlar ister başakşehir den gelsin ister Trabzon dann liste uzar demiş arkadaş tamam bize yardım edecek Eskişehir armasını göklere kaldircak kim varsa kim kendini Esesli hissedip hizmet ediyorsa bizdendir. Sanki her oynayan futbolcu eseslimi eskli olan çocuklar da gördükk kaçanları da oyuzden furemen bence saçma yorum olmus

1 4 Cevap Yaz
uçak biletini alacakmış 3 Eylül 2019 14:37

Selim kardeşim, Osman Taş yedi bitirdi yetmedi, sende kalkmış uçak biletini de alıyorsun. Hangi anlamda söylenirse söylensin, bu tür yaklaşımlar memlekete bir şey kazandırmaz. Yetmedi, havaalanına kadar da hususi lüks aracınla getir de herşey tamam olsun bari. Yorumlar, karanlığı aydınlatsın daha karanlık yapmasın

4 0 Cevap Yaz
EsEs26 3 Eylül 2019 14:28

Osman başkan iyi niyetli çalıştı.Kimse yardımcı olmadı.Herkes kapaklansın düşssün diye bekledi. Yönetimdeki arkadaşlarını bilmem ama camiaya bir türlü güven veremedi. Şİmdi yürütürüm diyorsa dertlere çare bulacak yoksa taliplere bir an evvel yol açacak.

4 1 Cevap Yaz
Volkan26es

Osman taş en başında bir takım sözler vermeseydi inan kimse onun hiç biseyinden şüphe etmeyecekti yaptıklarına teşekkür edecekti. Fakat başkan olmak için bir takım vaatler ve verdiği sözlerin yakınından bile geçmeyen icraatlar yapamayınca hayal kırıklığı oldu herkeste. Ve insanlarda sonuna kadar haklı kulübün durumu zaten ortadaydi

0 2
furemen 3 Eylül 2019 13:41

ESES öldü.Allah rahmet eylesin.Tararaftar elinden geleni yaptı kulübü yaşatmak için o yüzden içimiz rahat cenaze namazımızı kılarız.Şehrin ileri gelenleri kulübümüzü endüstriyel futbolun tetikçilerine teslim etti.Bundan sonraki eses bizim eses imiz değil.Bana göre altını çiziyorum bana göre.Başakşehirden,Kasımpaşadan,Trabzondan Antalyadan vs.vs. (liste uzar gider)zerre kadar farkımız olmayacak.İçine sindirenler gider trübünden izler destekler.Bizim bir felsefemiz vardı şehrin ortak paydaları falan...Belki bazıları yazdıklarımı biraz romantik bulabilir.Ben şahsen amacı sadece(SADECE diyorum)ticari kazanç olan bir işletmenin taraftarı olmam olamam.

8 3 Cevap Yaz
ali 3 Eylül 2019 12:58

Yönetime talip olan istekli bir ekip var karşımızda sanki mevcutta herşey iyide öylesine bir genel kurul isteniyormuş gibi davrananları anlamak mümkün değil sosyal medya veya başka şeylere bakılmamalı bilen bilmeyen herkes herşey paylaşıyor söz konusu Eskişehirspor bırakalım saçmalamayı yeniden yapılanma gerekli bunuda profosyonel kişiler yapmalı ileriki dönemlerde kurumsallaşmalı şirketleşmeli bu Eskişehirspor için faydalı olur. Mevcut yönetimde elinden geleni fazlasıyla yapıyo ama sonu yok teşekkür ederek bu ekibe görev verilmeli.

2 4 Cevap Yaz
serhat 3 Eylül 2019 12:16

başka çaremiz yok bu saatten sonra. Osman Taş süreci yönetemedi. dışarıdan gelecek olan sermayeyi inandıramadı anlaşılan. Bir de Eskişehirdeki zengin ve siyasi ploterya , Taşa taş koydu.

3 3 Cevap Yaz
Selim 3 Eylül 2019 12:11

Osman Taş bugün hemen git. Almanya'ya uçak biletin benden.

2 9 Cevap Yaz
Oğuz 3 Eylül 2019 10:53

Helal olsun.İnşallah özlenen yönetim ve yönetin anlayışı gelir.Taraftarın yıllardır çekdiği ızdırap bir nebze azalır

4 6 Cevap Yaz
Taner Canevi 3 Eylül 2019 10:52

Bir osman taş vakası daha...

7 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi