Eskişehirspor yönetimine Demirbakan'dan mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine Demirbakan'dan mesaj
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Cuma günü oynanacak olan Akhisarspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor teknik diretkötü Coşkun Demirbakan açıklamalarında, "Akhisarspor ile Cuma günü deplasmanda güzel bir karşılaşma oynayacağımızı düşünüyorum. Eskişehirspor bu ligdeki tüm maçlarına 3 puan için çıkar. Önce 1 puanı koruyalım daha sonra 3 puanı ararız düşüncemiz yok. Bizden önceki dönemde oynanan futbol ile bizim göreve geldiğimizden sonraki oynanan futbol çok farklı. Daha kontrollü ve teknik, taktik odaklı futbol oynamaya çalışıyoruz.”

Bizi Yukarı Taşıyacak…

Ben artık kaybettiğimiz maçtan sonra değil, kazandığımız maçtan sonra eleştirilmek istiyorum. Futbolcularımızı her geçen gün daha iyi tanıyoruz. Kendini geliştirmeye devam ediyorlar. Eksiklerini giderip, hatalarını azaltmaya çalışıyorlar. Her geçen gün çok daha iyiye giden bir Eskişehirspor görüyorum. Bizi yukarlara taşıyacak sonuçların alınacağı günlere çok yaklaştık diye düşünüyorum.

“Bizim Gençler” diyebilirsiniz

Ben göreve geldiğim günlerde istifa eden ve bu sebeple tesislere uğramayan bir yönetici grubu vardı. Kongre süreci artık sona erdi. Artık bir yönetim kurulu var. Görev dağılımı da yapılmış. Yöneticilerimiz üzerine düşeni yapacaktır. Taraftarlarımız tribünde bu takım için elinden geleni yapacaktır. Futbolcularımız ve Teknik ekibimiz ne yapması gerektiğini biliyor. Birlik beraberlik sağlarsak bu sezon istediğimiz sonuçlara çok daha rahat ulaşırız. Son olarak taraftarlarımızdan da bir ricam olacak. Lütfen ‘Bizim çocuklar’ söylemini artık bir kenara bırakalım. Onlar artık çocuk değil genç. ‘Bizim gençler’ diyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Kaynak : 222haber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Züğürt Osman 17 Ekim 2019 14:58

Çapanin tırnağı olamazsin

0 0 Cevap Yaz
sadık 16 Ekim 2019 16:08

sen önce bir maç kazan da primlerin arkasına sonra sığınırsın..

1 2 Cevap Yaz
Eses

Coşkun hoca prim lafını aZına bile almamış sadık sen neden bahsediyorsun hoca geldi takım değişti iyi olur inşallah

1 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi