Eskişehirspor yönetimine büyük iş düşüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine büyük iş düşüyor
A
a

Eskişehirspor hakkında yazılar yazan Rıdvan Aras özellikle transfer yasağı hakkında önemli açıklamada bulundu. Aras, bu süreçte yönetime çok büyük bir görevin düştüğünü belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un transfer yasağının kalkması mümkün
Aras yazdığı yazıda şu ifadelere yer verdi; “Malum olduğu üzere Boffin’den kaynaklı iki dönem transfer yasağımız var. Mevzuatta açık bir düzenleme olmaması sebebiyle görüşler muhtelif. Genel kanı, kesinleşmiş yasağın artık geri dönüşünün olmadığı yönünde. Boffin yahut temsilcisi ile yapılacak bir protokolün, yine Boffin veya Avukatı tarafından FİFA’ya iletilmesi durumunda transfer yasağının kalkması mümkün.

Gerçekçi yaklaşım
“Akılda olan projelerin, öncülük edecek bir büyüğün, örneğin, futbola yatkınlığı olduğu bilinen Valimize sunulması yoluyla gerçeğe dönüşmesi, benim de katıldığım 1. Ligde tutunmanın, burada direnç noktası oluşturmanın gerekliliği temelindeki gerçekçi yaklaşıma hizmet edecektir. Ligde tutunmak ve belli bir süre içerisinde sağlıklı bir yapıyla yükselişe geçmek oldukça gerçekçi bir yaklaşım.”

Daha fazla mesuliyet yükledi
“TFF’nin kararı imkan yarattığı kadar, yönetime her zamankinden fazla mesuliyet yüklemektedir. Kanaatimizce, yönetimin çok boyutlu sorunun çözümü için gerektiğinde her sorunlu alan için gerektiğinde ayrı ayrı komite oluşturarak sorunların birbiriyle uyumlu olarak çözümü için hareket etmesi uygun olacaktır. Ancak, süreçler hakkında spekülasyonlara en kısa zamanda son vermek için kapsamlı bir basın açıklaması yapması gereklidir.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
LOVE ES ES 7 Ağustos 2020 00:37

Para lazım-Halil, Mesut, Diri lazım--Para lazım-Halil, Mesut, Diri lazım--Para lazım-Halil, Mesut, Diri lazım--Para lazım-Halil, Mesut, Diri lazım--Para lazım-Halil, Mesut, Diri lazım--Para lazım-Halil, Mesut, Diri lazım-

1 0 Cevap Yaz
Başkan 6 Ağustos 2020 21:29

Eskişehirspor taraftarı salak değil yeter. bu yönetim ve bunun gibilere beş kuruş yok. Garibanın verdiği 3 kuruşu etinin verdiği paraları hiç ettiler hala indra gandi peşindeler. Firmalar kişiler bunlara para kaptırmayın. Kapatın dükkanı. Beş paranız yok o koltuklara yapıştınız başarısız teknik direktörünüz her gün hikaye okuyo sebep ne, eskişehir sevgisi demeyin kimse yemez kibarca gidin kardeşim.

0 0 Cevap Yaz
pompeo 6 Ağustos 2020 14:52

yeter artik yaa .. fantazi yapmayin artik ..

0 6 Cevap Yaz
Nicola 6 Ağustos 2020 14:13

Son kongrede göreve gelen yönetim, Eskişehirspor'un artık şeffaf bir şekilde yönetileceğini, kimsenin aklında soru işareti olmayacağını ve güven duyulan bir yönetim olacaklarını beyan ettiler.. Fakat seçildikten sonra yaptıkları ilk basın toplantısında "Eski yönetimler suçsuzdur!" dediler.. Geçen sezon sponsorluktan gelen gelirleri ve kampanyalardan gelen gelirleri nerelere harcadıklarını açıklamadılar.. Takımı dağıtıp küçülmeye gidiyoruz dediler, iki gün önce şöyle olursa- böyle olursa diyerek transfer yapabiliriz dediler.. Takım averaj (Ligin en fazla gol yiyen) takımı oldu, teknik direktörden memnunuz dediler.. Daha yazmaya kalksak böyle uzar gider.. Sonuç olarak yönetim şuana kadar sürekli kendiyle çelişti.. Ve hala güven duymamızı bekliyorlar.. Gerçekten enteresan!

1 8 Cevap Yaz
ess 6 Ağustos 2020 11:31

-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-para lazım-

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi