Eskişehirspor yönetimine Bülent Uygun'dan mesaj var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine Bülent Uygun'dan mesaj var!
A
a

Eskişehirspor yönetimi teknik adam arayışlarına devam ederken, yönetime mesaj gönderen Teknik direktör Bülent Uygun, Eskişehirspor’dan henüz bir teklif almadığını ancak teklif gelirse kesinlikle değerlendireceğini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor flaş gelişmesi: Eskişehirspor eski teknik adamlarından Bülent Uygun, katıldığı bir spor programında, Eskişehirspor yönetimine mesaj gönderdi. Radyospor’da Salim Manav’ın sunduğu spor programına  telefonla katılan Uygun, "Eskişehirspor çok özel bir kulüp. Ülkemizde çok Eskişehirspor gibi taraftarı ile bütünleşmiş çok fazla camia yok. Orada görev yapmak bize de zamanında kısmet oldu. Sondan ikinci sırada aldığımız takımla son haftalara kadar Avrupa Kupaları hedefi kovaladık” dedi. 
Eskişehirspor'un gönlünde çok farklı bir yere sahip olduğunu da aktaran teknik adam, “O kentte çok iyi dostlar edindik. Bu sezon henüz kendilerinden bir teklif almadım. Ben Eskişehirspor'a hizmet etmeye ve destek olmaya her zaman hazırım. Eskişehirspor mutlaka Süper Lig'de mücadele etmesi gereken kulüplerden birisi. Eskişehirspor'u her zaman yakından takip ediyorum. Yeni bir yönetimin oluştu. İşleri elbette kolay değil ancak büyük camialarda çözülmeyecek bir problem yoktur" dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 7 Haziran 2019 13:12

gelirse bi zamanlar sivasi sattigi gibi bizi satmasin da .... Getirin iste serol hocayi A takima ....

0 1 Cevap Yaz
Hakan 7 Haziran 2019 12:33

Teşekkürler Bülent hocam.EsEs için düşüncelerinizi biliyoruz.

2 0 Cevap Yaz
bilek26 7 Haziran 2019 12:32

Bu hocayı taraftar olarak istemiyoruz, geçmişte yaşadıklarımızı unutmadık.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi