Eskişehirspor yönetiminden taraftara önemli mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden taraftara önemli mesaj
A
a

Eskişehirspor'un başkanı Mustafa Akgören, siyah-kırmızılı kulübün zor günleri atlatacağına inandığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligin 14. haftasında yarın saat 19.00'da sahalarında Cesar Grup Ümraniyespor ile yapacakları maçta herkesin gözünün Eskişehir'de olacağını kaydetti.

Tribünlerdeki birlik ve coşkunun Eskişehirspor'un geleceği için önemli bir milat olacağını düşündüklerini aktaran Akgören, şunları ifade etti:

"Tribünlerdeki her koltuğa, yürekten çarpan her kalbe, omuz omuza yaşanan her saniyeye sahadaki futbolcularımız ve teknik ekibimiz gibi bu zorlu vazifeye kendini adamış ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın da ihtiyacı var. Türk futbolunun ve bu şehrin en büyük, en birleştirici kültürlerinden biri olan Eskişehirspor, bu zor günleri atlatacaktır. Bunun için de tribünleriyle hayatın akışını durduran emsalsiz taraftarımız gibi bu şehrin havasını soluyan, hizmet etmiş ve etmeye devam eden, bu şehir insanının gönlünü verdiği, oyunu verdiği tüm seçilmiş ve atanmışların da katkısı olacaktır. Bugün dünden daha iyiyiz, el ele verirsek yarın da bugünden daha iyi olacağız."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sıtkı sıyrılmış 6 Aralık 2019 10:33

Damat gibi konuşmuş, mayıs nisandan, haziran da mayıstan daha iyi olacak ,hadi bakalım inşallah

1 4 Cevap Yaz
AÇIK ÇAĞRIDIR YÖNETİME 5 Aralık 2019 20:09

Neden talip oldunuz kardeşim ozaman ESES başkanlığına, yönetim kurulu üyeleri 500 bin TL para koysa 15 milyon eder, 250 bin lira koysa 7,5 milyon eder, 125 bin koysanız 3.75 milyon lira eder, eğer bunu çıkartamıyorsanız niye ordasınız. Bu işi kişisel tanıtım için kullanmayı biliyorsunuz, farzedinki ulusal kanallara reklam verdiniz, söylenilen paralar bu reklam paralarından daha ucuza gelir amigo kardeşler. pamuk eller cebe hadi bakalım görelim

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi