Eskişehirspor yönetiminden flaş açıklama: Anlaşmayı iptal ettik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden flaş açıklama: Anlaşmayı iptal ettik!
A
a

Eskişehirspor Yönetimi, taraftarın büyük tepkisini çeken uygulamaya son verdiklerini açıkladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Yönetimi, takım formalarının başka bir kulübün mağazasında satıldığı haberlerinin taraftardan gördüğü tepkinin sonrasında yazılı bir açıklama yaptı.
Yönetim, yaptığı açıklamada farklı bir kulübün mağazasında yapılmakta olan forma satışlarının sonlandırıldığını duyurdu. Yönetim ayrıca, taraftarın formalara ulaşabilmesi için global bir spor mağazasının Eskişehir şubesi ile de anlaşma yapıldığını açıkladı ve yeni satış mağazasının inşaatının da Vali Hanefi Demirkol tesislerinde devam ettiğini hatırlattı.

İşte Eskişehirspor yönetiminin açıklaması:

Dün sosyal medyada yer alan, kulübümüz formalarının bir kulüp mağazasında satışa sunulmasıyla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası tarafımızdan açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Tüm futbol camiasının bildiği üzere, “Eskişehirspor” bir şehir takımı olmanın ötesinde, Türk futbolunda yaptığı öncelikler ve kazandırdıklarıyla ülkemizin her köşesinden futbolseverin sempatisini kazanmış bir kulüptür. Bu bağlamda formalarımızın İstanbul’da yaşayan taraftarlarımızın daha kolay ulaşabilmesi adına düşünerek tamamen iyi niyetle onayladığımız bu birlik çağrısı, bugün taraftarımızla yaptığımız istişare neticesinde tarafımızca sonlandırılmıştır.
Her zaman, kulübümüzün Türk futbolunda saygı uyandırmasının başlıca sebebi olan büyük taraftarımızın ulaşabilmesi adına takım ürünlerimizin satışı için global bir spor mağazasının Eskişehir şubesi ile anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca; yeni satış mağazamızın inşaatı Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde devam etmektedir.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
muiddin 3 Aralık 2020 16:56

keşke buna karşı çıkanlar osman taşın isim hakkını almasına da karşı çıkabilseydi.

0 0 Cevap Yaz
pompeo 3 Aralık 2020 09:44

vaay bee ... bir zamanlar feneriuma karsi isyanlarda olanlar .... Bizansla isbirligi yapmis ... millet homurdaninca da ... geri vites ...

0 0 Cevap Yaz
Birazcık saygı 3 Aralık 2020 01:16

Eskişehirde İstanbul takımlarının forması satılmasın.Ne olacak.Biraz saygıyı kan ağlayan EsEs taraftarı hak etmiyor mu.

1 1 Cevap Yaz
gökhan çatal 2 Aralık 2020 09:28

Tesislerde forma bilet VS satışı olması mantıklı hatta Cafe falanda olabilir insanlar takımı izlerken bir şeyler içebilir ayrıca kira derdinde olmucak ulaşmak zor ama gidenler için bir hizmet olucaktır. Forma her yerde satılabilirdi kızan arkadaşlarda haklı ama takımın paraya ihtiyacı var. Gerci 100lerce forma satılsa 100x100=10.000 TL yapar

2 2 Cevap Yaz
selçuk 2 Aralık 2020 08:44

yönetim olarak yapmanız gereken tek bir şey kaldı. İSTİFA... takım küme düştü. yönetim olarak ne yapabiliyorsunuz. sadece takımın küme düşüşünü seyrediyorsunuz.

0 3 Cevap Yaz
Nikola 2 Aralık 2020 08:08

15-20 sene önce Fenerium'un kapanması için her fırsatta dükkanı taşlayan Tatar Mustafa şimdi gitmiş armayı Fenerium'a bırakmış.. Bir insan ancak bu kadar basiretsiz olabilir.. Yönetime geldin "Eski başkanlar suçsuzdur" dedin, şimdi de Fenerium'dan medet bekliyorsun.. Sözde taraftarın içinden çıkan başkandın.. Taraftarı en iyi anlayan sendin.. Buysa en iyi anlamış halin yazıklat olsun Tatar..

0 6 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 1 Aralık 2020 21:59

Hangi işe el attiysaniz hiç birinde başarılı değilsiniz bir tane 50 nc alında onda satın balime koyun şehir merkezine taraftarlar oradan alır

0 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 1 Aralık 2020 21:17

bence ıyıdı satılması

2 1 Cevap Yaz
Es Es 1 Aralık 2020 17:39

Yıl olmuş 2020,bu kafayla takım amatör lige kadar gider.İsim hakkına karşılar,gelen çalıştırıcılara siyasi kulp takarlar vs.vs.Sanırsın kasası parayla dolu,süperlig takımı.Bu zihin hastalığının çözülmesi lazım.Es Es bu zihniyetle,Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor'un yolunda ilerliyor.

1 1 Cevap Yaz
ss

Zaten diğer kulüplerden farklı olduğu için ESES'liyiz.. Bu tarif ettiğiniz gibi yapan birçok kulüp var onları tutabilrsiniz.. Eskişehirspor'u Eskişehirspor yapan dik duruşudur.. Onurumuzla amatör ligde oynamayı para uğruna değerlerimizi çiğnemeye tercih ederiz..

1 1
korhancan 1 Aralık 2020 17:02

Bu yönetimden ne köy olur ne kasaba .Eskişehirspor tarihinin en başarısız yönetimi çok yazık.Acilen istifa edin yoksa şehirde dolaşmaya yüzünüz kalmayacak.

0 11 Cevap Yaz
Esesli 1 Aralık 2020 16:18

Takım transfer yasağını açamaz ise takım hangi ligde olur sa olsun o ligden düşer. Bu yönetim iyi niyetli ama bir proje si olmalı belli bir süre sonra takımı iyi bir yönetim e bırak gibi. Bence bu sene ligler başlamadan kongre yapılmalıydı. Ondan dolayı çıkmaz da yönetim.

0 4 Cevap Yaz
Deli Ruhi 1 Aralık 2020 15:59

Özrünüz kabahatinizden beter.....

0 1 Cevap Yaz
SIDDIK 1 Aralık 2020 15:18

Ticaretin takımımı olur nerede satılırsa satılsın.,yeter ki forma satılsın kulübe gelir gelsin. Bu nasıl bir tepki anlamadım.

7 20 Cevap Yaz
esstore

Atatürk cd.sinde 1965 store adıyla açık bulunan Osman Taş'a ait dükkanda neden satılıyor lisanslı ürünler. Kulübe getirisi yok bi faydası yok yönetim buna ne zaman dur diyeceksiniz. Osman Tas esstore personelinin maaşlarını öde artık 1 sene oldu

0 1
Nikola

Sen ve senin gibiler anlamasa da olur.. Yıllarını türübünlere vermiş olanlar ne demek olduğunu çok iyi anlıyor.. Siz kafanızı yormayın böyle şeylere..

1 2
Kızılcıklı Tayfa 1 Aralık 2020 14:09

Oraya açtınız kapandı buraya açtınız kapandı şimdide tesislere aciyonuz otobüs gitmez dolmuş geçmez kim gidip oradan forma alacak...Esparkin içine esstore stand açın herkeze ulasabilir olun yönetim...

3 15 Cevap Yaz
Talip ünal 1 Aralık 2020 13:28

ESKİŞEHİR SPOR'lular sizin işiniz olmaz neden mi ? Hem cep delik hemde şey ço büyük... Bu kibiri bırakın . Milattan önce yapılanları bırakın diğer kulüler oraları fersah fersah geçti bile. Uyanın uyanın uyanın....

4 14 Cevap Yaz
Es26

Aynen harfiyle katılıyorum. Gereksiz egolar yapıyoruz. Formamizin büyüklüğünden dolayı başka magazadada satılmak iştenmiş ne var bunda? Ali koç yarın kulübe 30 milyon euro bagisliyorum dese hayır diyeceyekmiyiz buna hepimiz çok merak ediyorum bunu? Futbol globallesti artık bunu kabul etmeliyiz. Zorla kendimize daha beter olun zaten kabahat size yardım dedirtiyoruz başka bişey değil

1 4
Emre şan

Anlatamazsın bunlara hayal dünyasına yaşayıp çıkar peşinde koşan amigoları varken bu takım adam olmaz.

0 4
es esli 1 Aralık 2020 13:13

Yorum yok

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi