Eskişehirspor yönetiminden Eskişehir lobisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden Eskişehir lobisi
A
a

Eskişehirspor yönetimi ziyaretlerine dün kaldığı yerden devam etti. Yönetim, son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş'ı ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Önceki gün Vali Özdemir Çakacak, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, OSB Başkanı nadir Küpeli ile .bir araya gelen yönetim dün ise, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetiminin yanı sıra, tepebaşı belediye başkanı Dt. Ahmet Ataç, Emniyet müdürü Engin Dinç, Büyükşehir belediye başkanı Prof. Dr. Yılmak Büyükerşen ve ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Başarılar diledi 

Kulübün durumu ve planlanan çalışmalar hakkında Başkan Büyükerşen’i bilgilendiren Akgören, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise Akgören ve ekibinin zor bir dönemde göreve talip olduklarını ifade ederek kendilerine başarılar diledi.

Ataç'ı bilgilendirdiler

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Başkan Vekili Fatih Sezer, Taraftarlardan Sorumlu Teknik Asbaşkan Yardımcısı Mete Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Taşdemir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti.

Destek olacağına eminiz

Ziyarette kulüp faaliyetleri ve planlanan çalışmalar hakkında Başkan Ataç’a bilgiler veren Akgören, “Büyüğümüz, ağabeyimiz Ahmet Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Zaten daha önce de görüşmüştük ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktarmıştık. Kulübü devraldıktan sonra da daha net bilgiler vermek istedik. Başkanımız da bize her zamanki yakınlığı ve ağabeyliğini gösterdi. İlerleyen zamanlarda bize destek olacağına eminiz. Ahmet Ataç her zaman bizim yanımızda ve arkamızda, kendisine güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

Yönetme güveniyoruz

Eskişehirspor’un yeni başkanı Mustafa Akgören, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Küpeli yaptığı açıklamada yönetime güvendiklerini söyledi.  Eskişehirspor’u yeniden ayağa kaldırmak istediklerini söyleyen Akgören, “Ağır bir yükün altına girdik. Bu yükün altından camia, şehir olarak hep birlikte kalkacağız. Birlik ve beraberlik oluşursa Eskişehirspor hak ettiği yere en kısa sürede gelecektir. Biz takımımıza, camiamıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı. 

Mustafa Akgören’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Küpeli, Akgören ve Eskişehirspor yöneticilerine başarılar diledi. Başkan Küpeli yönetime güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, “Eskişehirspor sadece şehrimizin değil Türkiye’nin markasıdır. Sizleri gönülden destekliyoruz. Organize Sanayi Bölgesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

"Her zaman yanındayız"

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehirspor yönetimini ağırladı. ESO’da gerçekleşen ziyarette konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehirspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek Başkan Akgören’e ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ise Eskişehirspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını ve her zaman takımın daha iyi yerlere gelmesi için emek vereceklerini vurgulad
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kader 28 Kasım 2019 22:04

Hep böyle olur 2 hafta sonra yönetim 5 kişinin eline kalır söz verenler başlar kıvırmaya

1 1 Cevap Yaz
bilek26 28 Kasım 2019 20:47

Bu ziyaretler vakit kaybı. Manevi desteğin haricinde hiç bir gerçek destek geleceğini sanmıyorum, lütfen yönetim yurt dışı bağlantılı işlere girişsin yerlilerin bu zamana kadar yapmadıkları/yapamadıkları yapmayacaklarının delilidir. Anca diğer liste vermeyip önünüzü açan gençler başka daha da yok. Eğer Mesut Hoşçan ve Halil Ünal gibi sizde birilerine güvenmeğe kalkarsanız yandık demektir.

0 2 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 28 Kasım 2019 12:14

Herkes yanında yönetimin tabi ki. İnşallah fiiliyatta da yanında olurlar. Yoksa bu söylenenlerin hiçbir anlamı olmaz.

0 3 Cevap Yaz
Ahmet 28 Kasım 2019 11:28

Sonuç

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi