Eskişehirspor yönetiminde büyük kriz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminde büyük kriz
A
a

Başkan Halil Ünal, bugün yapılacak Genel Kurul öncesinde bir durum değerlendirmesi yapmak için tesislerde yöneticilerin katılmasını istediği bir  toplantı yapmak istedi. Fakat Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’ın toplantıya katılmaması Ünal’ı kızdırdı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kongre öncesi değerlendirme
Eskişehirspor'da  bugün yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesi, son durumu değerlendirmek için önceki gün tesislerde yönetim kurulu toplantısı yapan mevcut Başkan Halil Ünal, yönetime aday olmayı planlayan yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’ın toplantıya katılmaması yüzünden küplere bindi. Ünal’ın bu duruma bir hayli kızdığı gelen haberler arasında.
 
Demirören’den destek
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in göreve devam etmesi yönünde destek verdiği Halil Ünal’ın, bugün yapılacak Genel Kurul’da tekrar aday olmak istediğini belirterek, Şahbaz ve Ilgaz ikilisinin aday olma düşüncesinden vazgeçmelerini istemişti. Şahbaz ve Ilgaz bu konuda Ünal’ın istediği adımı atmadı. İkilinin aday olacaklarını açıklamaları üzerine, Ünal’ın göreve talip olma umutları tükendi.
 
Ilgaz ve Şahbaz katılmadı
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde geçtiğimiz gün yapılan toplantıda  yönetim kurulu üyeleri ile son bir durumu değerlendirmesi yapmak  isteyen Başkan Ünal’ın, toplantıya çağırdığı Ilgaz’ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı, toplantıya mazeret bildirmeden katılmayan Şahbaz’a ise, Ünal’ın oldukça öfkelendiği haberleri yayıldı .
 
Begiter’den Ünal’a baskı
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre eski başkanlarından Aydın Begiter’in de hazır bulunduğu toplantıda, yaşanan gelişmeler üzerine Begiter’in Ünal’a destek vererek göreve devam et yönünde baskı yaptığı öğrenildi. Ünal’ın ise görevi bırakmakta ısrarcı olması üzerine toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Değişken tabloda Es Es’in nasıl bir gün bekliyor bugün belli olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HAKKI 6 Haziran 2018 13:49

iŞİN GÜCÜN FIRILDAKLIK H.ÜNAL.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi