Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor yönetimi yoğun mesaide

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi yoğun mesaide
A
a

Eskişehirspor yönetimi bir yandan iç transferleri tamamlamak isterken bir diğer yandan ise kulüp lisansı alınması ve bunun yanı sıra transfer yasağını ortadan kaldırmaya çalışıyor. Borç batağında olan kulübü ayakta tutmaya çalışan yönetim şehirden destek bekliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi önceliğini kuşkusuz iç transfere vermiş durumda. Talha Erdoğan, Hasan Ulaş, Onur Bayramoğlu, Ebrar Yiğit ile sözleşme uzatan yönetim, sözleşmesi sona eren Mevlüt, Tolga, Alperen, Feyzi, Ekrem gibi isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Maddi kaynak yaratmaya çalışan yönetim imza atmayan isimleri ikna etmek için yoğun bir mesai harcamış durumda.

İbrahim ve Bedirhan tamam
Eskişehirspor yönetimi bir diğer yandan ise serbest kalma tehlikesi bulunan isimlerin de önüne geçmeye devam ediyor. Daha önce Mehmet Özcan’a ödeme yaparak oyuncunun boşa çıkmasının önüne geçen Akgören ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde ise Halil İbrahim Öner’in ardından Bedirhan Altunbaş’a da ödeme yaparak bu oyuncuların serbest kalmalarının önüne geçti.

İmzaları toplamaya çalışıyorlar
Yönetim bir diğer yandan ise kulüp lisansı almanın yanı sıra, transfer yasağını da kaldırmak için hummalı bir çalışma içine girmiş durumda. Kulüpten alacaklı olan isimler ile görüşmelere başlayan yönetim, maddi koşulların el vermediği bu dönemde alacaklı olan kişilerden biraz olsun anlayış göstermelerini istiyor. Birçok isimden imza toplamaya yakın olan yönetimin yine de önünde ikna edilmesi gereken birçok yabancı futbolcu bulunuyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorumcu 13 Ağustos 2020 21:28

Bu adamlar bizim amatör kümedeki takımı bile yönetemezler ne hallere düştük...

0 1 Cevap Yaz
pompeo 10 Ağustos 2020 19:24

su tiplere, o duruslara bak yaa .. kulüp kimlere kaldi ... utaniyorum bunlardan ..

0 9 Cevap Yaz
altessss 9 Ağustos 2020 11:34

başgan alt yapıdan gelen ik defa profesyonel olmuş elinizdeki oyuncularla sözleşme yapmak yoğun mesaimi oluyor. sizin mesai anlayışınız buysa yandık. siz bu işi bırakın

0 2 Cevap Yaz
Samet 8 Ağustos 2020 17:43

Mehmet Özcan değilmiki parası ödenince psikolojisi bozuldu benim için artık yok hükmündedir .

1 2 Cevap Yaz
ess 8 Ağustos 2020 12:06

Mehmet Özcan Ankaragücünde hayırlı olsun. Jesse de oraya kiralık verilebilir.

0 4 Cevap Yaz
Esesli

Pek zannetmiyorum. Iyi para getirmeden satmazlar. Ankaragucunde maddi kriz var. Istedigimiz parayi verdilerse eyvallah ama pek sanmam.

0 2
Altes

Zor kaç para vermişler

0 2
D.FARUK 8 Ağustos 2020 11:38

Soldan 1. 2. ve 3. nün kılık kıyafetine bak!! Eskişehir sporda yönetici bunlar, Arizona Kertenkelesi gibi çıkmışlar

1 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi