Eskişehirspor yönetimi transferi açmak için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi transferi açmak için...
A
a

Eskişehirspor’un Sportif Direktörü Murat Daldık önemli açıklamalarda bulundu. Daldık transferi açma konusunda yönetim kurulunun çalışmalar yaptığını belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Sportif Direktörü Murat Daldık önemli açıklamalarda bulundu. Daldık Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor çok büyük bir camia. Hedefimiz ligde kalmak. Bu takımın bu sezon ligde kalması gerekiyor. 22 Ekim tarihinde göreve gelmiştim. 1 ayı geçti. Belirlediğimiz hedef doğrultusunda da kulüpte bulunan herkes kendi kulvarında görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Transfer tahtasının açılması konusunda yönetim kurulumuz çalışmalarını yapıyor. Gerekli duyurular zamanı gelince kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.

Uyarılar yapıldı
Koronavirüs tedbirleri konusunda oldukça dikkatli olduklarını belirten Daldık, “Ben göreve geldiğimde Mevlüt Çelik pozitifti. Geçen hafta da yapılan testlerde Melih Ağa ve Yardımcı Teknik Direktörümüz Hasan Kemal Özdemir’in testleri pozitif çıktı. Covid-19 konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Futbolculara gereken uyarılar yapıldı. Nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar” ifadelerine yer verdi.

Kendisini iyi yetiştirmiş
İlhan Var hakkında da konuşan Murat Daldık, “İlhan Var hocamız bugünlere kendini çok iyi yetiştirerek gelmiş. Yardımcı antrenörlük günlerini öğrenerek geçirmiş. Çok iyi bir ekibi var. Birlik beraberlik içerisinde oldukça güzel bir şekilde çalışıyorlar. Bu çalışmaların da meyvelerini çok kısa bir süre içerisinde alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bizim de kulağımıza geldi
Son olarak daldık, “Buğra Çağlıyan ve Bilal Ceylan’ı Lille takımının takip ettiği bizimde kulağımıza geldi. Şuan için bizimle ciddi olarak temasa geçen olmadı. Yerli kulüplerden oyuncularımızı takip eden kulüpler var. Herhalde ilerleyen günlerde bir şeyler olur diye düşünüyoruz. Kulübümüz ciddi bir borç yükü ile karşı karşıya. Bu borcu azaltabilecek çalışmaları yönetim kurulumuz gerçekleştiriyor. Yeri ve zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacaklardır” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erdal 27 Kasım 2020 15:51

Peki niye. Hiç kazanamıyoruz

0 0 Cevap Yaz
Eses26 27 Kasım 2020 13:52

Bir alt lige düşersek transfer yapmasakta alt ligte takımı bu kadro ligte tutar kupa macında kastamonuspor tam kadro cıkmıs ve yenmiştik. Bu ligte bu kadro ile kalmak zor.

0 0 Cevap Yaz
Yaşar 27 Kasım 2020 09:07

Allah aşķına bir iki maç forma giyince mi futbolcumu olunuyor gidecem diye Eskisehirsporu da tanımıyorlar. En az 5, 6 sezon forma giyecek

0 2 Cevap Yaz
Tatar sen bu işi yapamadın 27 Kasım 2020 07:31

malesef, Amigo kardeşler dibe indirdi, ne yazıkki Diri Diri yaktılar kulubü. Bunları üyelikten atmadan bu iş olmaz Diri ve avanesini

0 6 Cevap Yaz
Sezar 26 Kasım 2020 20:57

Bu saatten sonra dilerim transfer açılmaz. Açılırsa eski hatalar tekrarlanır, borç yükü daha da artar. Birileri de köşe olur yine hüzün bize kalır.

2 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi