Eskişehirspor yönetimi sabır istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi sabır istiyor
A
a

Eskişehirspor’da 4 futbolcunun alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle TFF’ye başvurmasının ardından gözler yönetime çevrilmişti. Yönetim futbolcuların serbest kalmaması için girişimlere başladı ve alacakları için biraz daha sabır istedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi sabır istiyor
Eskişehirspor haberi: Sekidika Jesse, Kamal Issah, İbrahim Sissoko ve Mehmet Feyzi Yıldırım, aylardır maaş alamadıkları için kulübü Türkiye Futbol Federasyona başvurmuştu. Maaş alamadıkları için serbest kalma hakkını da ocak ayında elde edecek olan bu futbolcuların elden kaçmaması için yönetim harekete geçti. Göreve gelir gelmez, ilk hedeflerinin futbolcuları elde tutmak olduğunu belirten Mustafa Akgören ve yönetimi, alacaklı olan futbolcularla görüşmeye başlayacak.

Ödeme planı çıkarılacak
Öğrenilen bilgiye göre yönetim bu 4 futbolcu ile görüşüp bir ödeme planı çıkartacak. Futbolcuları bir çok kulübün istemesi yönetimin şu an için elini zorlaştırmasına neden olsa da, Akgören ve yönetiminin ne olursa olsun hiçbir futbolcuyu elinden kaçırmak istemiyor. Ayrıca yönetimin yarından itibaren futbolcuların kendisi ve menajerleriyle sıkı bir pazarlık içine gireceği belirtildi. Yönetim ayrıca futbolculardan biraz daha sabır istiyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 4 Aralık 2019 15:18

Tatarim işin zor ama bu işler doğalgaz açmaya benzemez .

0 5 Cevap Yaz
Nicola 4 Aralık 2019 12:45

Allah yardımcısı olsun yönetimimizin.. Bir kaç sponsor bulabilirler ise bu yıl kümede kalabiliriz.. Jesse'nin serbest kalmaması için gereken parayı biran önce yatırmak lazım yoksa bedavaya gidecek.. Gidecekse bile para kazandırması bizim için çok iyi olur..

2 4 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 4 Aralık 2019 12:42

Ekmek herkese yetecekti aslında ,Tarlaya karga dadandıI,Ambara fare,Fırına hırsız,ESKİŞEHİRSPORA HARAMİLER....................Şu manzaraya bakıpta içi yanmayan insan Eskişehir Spor luyum demesin

1 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi