Eskişehirspor yönetimi kararını verecek...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi kararını verecek...
A
a

Eskişehirspor'da kritik süreç başlıyor. 18 Ocak’da göreve gelen Kaan Ay başkanlığındaki yönetim bir çok sorun ile uğraşmış ve zorda olsa transfer yasağını kaldırmıştı. Borcu da azaltmaya çalışan yönetimin iç sorunları Afyon galibiyetinin ardından bazı açıklamalar ile ön plana çıktı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da Osman Taş genel kurul yapılırsa başkan adayı olacağını açıklarken, ETB başkanı Murat Diri de kongre çağrısı yaptı.  Yurt dışında olan başkan Kaan Ay’ın dönmesi ile Eskişehirspor’da yönetim cephesinde bugünden itibaren bazı hareketlenmelerin olması bekleniyor.

Ligde kalmayı garantileyen Eskişehirspor’da yönetim yeni sezon için hazırlıklara başlayacak. Oldukça sıkıntılı bir sezon geçiren Kırmızı Şimşeklerde 18 Ocak’da göreve gelen Kaan Ay başkanlığındaki yönetim bir çok sorun ile uğraşmış ve zorda olsa transfer yasağını kaldırmıştı. Kulübe üst üste gelen icralar ile mücadele veren ve bir taraftan da takımını sıkıntılarını çözmeye çalışan Kaan Ay ve arkadaşları  4 aylık süreçte borcu da azaltmayı başardı.

ŞİMDİ NE OLACAK

Afyon galibiyeti ile ligde kalmayı garantileyen Eskişehirspor’da bu maçın ardından başkan Kaan Ay’ın ETB başkanı Murat Diri ve kulüp 2. başkanı Osman Taş ile de sıkıntılı olduğu ortaya çıktı. Özellikle Diri’nin yönetimi genel kurul  kararı alması yönünde eleştirilerde bulunmuştu.

Başkan Kaan Ay yurt dışında olduğu için geçtiğimiz haftayı sessiz geçiren yönetimin kurulunun bugünden itibaren gelecek ile ilgili bazı radikal kararlar alması bekleniyor. Öncelikle yönetimini toplayacak olan başkan Kaan Ay göreve devam edip etmeme konusunda kesin kararını verecek.

TAŞ ‘ADAYIM’ DEMİŞTİ

Afyon maçında takıma 200 Bin TL prim veren 2. Başkan Osman Taş’ın geçtiğimiz hafta yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olmayı düşündüğünü açıklamıştı. Bazı isimlerin de desteklediği Osman Taş öncelikli olarak yönetim kurulundan çıkacak kararı bekleyip, daha sonra da çalışmalara başlayacak.

TARAFTAR MERAK İÇİNDE

Eskişehirspor cephesinde bütün gözler başkan Kaan Ay’a çevrilirken, Ay’ın da nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Taraftarlarda “Eğer başkan devam edecek ise hemen çıkıp açıklama yapmalı ve gelecek sezonun hazırlıklarına başlaması gerekli. Genel kurul kararı alacak ise de bir an önce almalı” diyerek gelişmeleri merakla bekliyor.  Es-Es’de yönetim kurulunun bu haftayı oldukça hareketli geçirmesi bekleniyor.
Kaynak : İstikbal Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eko 6 Mayıs 2019 16:15

Murat diri nin böyle bir yetkisi varmi

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi