Eskişehirspor yönetimi kararını verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi kararını verdi
A
a

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor bugün Belek’e gidiyor. Siyah Kırmızılı ekip 5-15 Ocak tarihleri arasında kamp yapacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da yılan hikayesine dönen kamp programı belli oldu. 2 Ocak’ta Eskişehir’de toplanan Eskişehirspor, karla kaplı zeminde iki gün boyunca çalışmak zorunda kaldı. Maddi imkansızlıklar yüzünden kampa gidemeyen Eskişehirspor için kaynak arayışlarına başlanılmıştı. O kaynağın yarısı eski başkanlardan Aydın Begiter ve geçtiğimiz gün başkanlığı sona eren Halil Ünal verdi. 100 bin liralık bir kamp masrafı için her iki ismin 25 bin lira verdiği öğrenildi.

​Kalan diğer 50 bin lirayı ise özveriyle mücadele eden ve 15 günlüğüne kulübü yönetecek olan icra kurulu bulamaya çalışacak. Bugün karayoluyla Antalya’nın Belek ilçesine gidecek olan Siyah Kırmızılı ekip 10 gün boyunca sıkı bir kamp içine girecek. Eskişehirspor’da burada hazırlık maçı yaparak eksiklerini kapatmaya çalışacak. Teknik Direktör Fuat Çapa sezonun ikinci yarısına talebelerini hazır bir hale getirmeyi hedefliyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi / Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi