Eskişehirspor yönetimi kararını açıkladı: Toko'yu çöz, yönetimi al

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi kararını açıkladı: Toko'yu çöz, yönetimi al
A
a

Eskişehirspor yönetimi, kulübün resmi sitesinden bir açıklama yayınladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor'da yönetim değişikliği ile alakalı kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı.
Eskişehirspor'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yönetimi devralmak için mevcut yönetim kurulu ile Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde bir araya gelen ekip arasında toplantı yapıldı. Toplantı sonrasında Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden de bir açıklama geldi. Resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, "Bugün Eskişehirspor yönetimine talip olduğunu ifade eden Doç. Dr. Adnan Sevim ve Hüseyin Dinç ile yöneticilerimiz arasında tesislerde gerçekleşen toplantıda Eskişehirspor'un acil sorunları hakkında bilgi aktarıldı. FIFA şikayeti nedeniyle 6 puan silme cezası gerektiren Toko Nzuzi dosyasının Pazartesi günü halledilmesi gerektiği kendilerine iletildi. Sevim, henüz bir kongre kararının bile olmadığını, resmi göreve gelmeden bir ödeme yapmanın mümkün olmayacağını ifade etti. Bunun üzerine, Toko sorununu çözeceklerini söylemeleri halinde kendilerine icra kurulu olarak resmi bir kararla görev vereceklerini ve kongre kararını derhal alacaklarını ifade eden yönetim kurulumuza cevaben 'Tek başlarına karar vermelerinin mümkün olmadığını, konuyu istişare ederek dönüş yapacaklarını' ifade ettiler" denildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Devran 4 Eylül 2019 02:06

Herşeyin hayırlısı iyi isteyin iyi olsun ama hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin çünkü her zorlukta bir kolaylık vardır bukadar cefakar ve inanmış bir taraftar varken ve kendine güvenipte bukadar külfetin altına elini koyacak cesaretli bir yönetim gelmişken ve bu gözü pek insanların 180 milyon borcu bilebile hiç düşünmeden üzerlerine alıyorlarken benim nacizane teklifim herkesin aklıselim olup iyi düşünüp kararını vermesidir çünkü gizli hiçbirşey yoktur herşey ortada 180 milyon borç el insaf be kardeşim bu kadarda olmaz yazık değilmi bu cefakar taraftara böyle yürekten bağlı olan insanların artık duygularıyla oynamayın şans gelmişken değerlendirelim talip olan yeni yönetim işinin ehli çünkü bu insanlar çekirdekten gelen insanlar araştırın ve benim varmış olduğum kanaata varacaksınız şimdiden hayırlı olsun ne mutlu bu cefakar taraftara ne mutlu bizlere bu duyguyu yaşatan cesaretli ve kararlı olan Bilge insanlara dediğim gibi dostlar her inişin bir çıkışı vardır bu sefer sirve gözüktü

0 0 Cevap Yaz
ali 2 Eylül 2019 15:00

Mevcutta herşey güzelde sanki öylesine genel kurul isteniyo gibi yorum yapan arkadaşları anlamıyorum.Yönetimi devralmak isteyen istekli bir ekip var ne çıkarları olabilir ki zaten mevcutta bu durumda işimiz çok zor amatör camia gibi oldu resmen birde üstüne eksiler puan alamamalar bitiyoruz hep aynı laflar istemiyoruz şehrin dinamikleri yok atanmışları olmuyor işte kimse elini taşın altına koymuyor zorlamayalım şirketleşmek kurumsal bir yapıya sahip olmak şart.

0 0 Cevap Yaz
Sedat 1 Eylül 2019 22:23

Çınarı kavak yaptınız aslanı kedi devi maymun bu taraftar sizi. .. Ne yaparsa ağlamayın... Ne hale getirdiniz camiayı...

0 0 Cevap Yaz
Sezai 1 Eylül 2019 20:11

Bu kadarlık birşeye karar veremeyenler koskoca eskişehirsporu ve sevenlerinin hayallerini nasıl yönetecek? Reklam kokuyor bunlar. Bunları gündemde tutmak bile Eskişehirsporu kullanmalarına hizmet olur.

2 1 Cevap Yaz
erolll 1 Eylül 2019 16:12

poker oyunu gibi :) kartlar açıldı bakalım..kim kazanacak :))))))) osman başkan dan ses yok..o nederki :))

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi