Eskişehirspor yönetimi için hareketli saatler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi için hareketli saatler!
A
a

Eskişehirspor’dan alacağı bulunan ve TFF başvuran Halil İbrahim Öner’e yönetim alacağını ödeyerek futbolcunun boşa çıkmasını önledi. Yönetim, bugün Bedirhan’a da ödeme yaparak futbolcuyu takımda tutmak istiyor. Son olarak yönetim sözleşme uzatmayan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Dün son gündü
Eskişehirspor yönetimi boşa çıkacak isimleri bir bir takımda tutmaya devam ediyor. Mehmet Özcan’a alacağı olan ücreti yatıran yönetim yıldız oyuncunun boşa çıkmasının önüne geçerek takımda tutmuştu. Geçtiğimiz ay alacakları alamadığı için TFF’ye başvuran İbrahim Öner’e ödenmesi gereken ücretin son günüydü. Yönetim bu oyuncuya 500 bin civarında bir ödeme yaparak İbrahim’in takımda kalmasını sağladı.

Sıra Bedirhan’da
Diğer taraftan alacağı ödenmediği için TFF’ye başvuran diğer bir oyuncu olan Bedirhan Altunbaş ise, bugün mesai bitimine kadar 360 bin TL alacağı ödenmediği taktirde serbest kalabilecek. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan yardımcısı Fatih Baturaygil, her iki oyuncuya da gerekli ödemeleri yaparak takımda tutacaklarını söyledi. Eskişehirspor yönetimi böylelikle 3 oyuncunun bonservisiz bir şekilde ayrılmasının da önüne geçti. 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet İlhan 8 Ağustos 2020 10:19

Evet yuh yani adamı golcü diye İlk onbirde oynatıyor Sun benim bildiğim 4 yıl dir bu takım da oynuyor vasat bir golcünün ligde gölü olmaz mı yazık o 500 milyara çok yazık alt yapıdan bir golcü bulun o daha iyi işler yapacaktır buna eminim

0 9 Cevap Yaz
furemen 7 Ağustos 2020 18:36

Helal yönetim.Bahane uydurmalarınıza kızıyorum ama bu konuda iyi iş çıkardınız.Yok öyle bedavadan kaçıp gitmek.

4 3 Cevap Yaz
Esesli 7 Ağustos 2020 15:14

Sayin yonetim bu adamlar suan bu takimda oynamak istemiyorsa zaten birakip gitsinler. Halil Ibrahim ozellikle 500 bin tl aliyorsa yuhhh

1 9 Cevap Yaz
eses 7 Ağustos 2020 14:38

Başkan her seferinde sizleri eleştiriyoruz fakat bu sefer diğer yöneticilerin göz göre göre serbest bıraktığı oyuncular oldu, bedavaya gittiler veya gönderildiler. Sizlere bu takımın emek harcadığı oyuncuları takımda tuttuğunuz için teşekkürler.

5 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi