Eskişehirspor yönetimi geri sayıma başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi geri sayıma başladı!
A
a

Eskişehirspor yönetiminin, Siyah Kırmızılı kulübün lisanslı ürünlerin satışı için hayata geçirdiği Siyah-Kırmızı Store yakın zamanda kapılarını taraftara açmaya hazırlanıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Eskişehirspor yönetiminin, Siyah Kırmızılı kulübün lisanslı ürünlerin satışı için hayata geçirdiği Siyah-Kırmızı Store yakın zamanda kapılarını taraftara açmaya hazırlanıyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri içinde yer alan store binasında son rötuşlar yapılıyor. Kısa zamanda faaliyete geçecek store, kulübe gelir de sağlayarak yönetime soluk aldıracak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli. Ruho 19 Mart 2021 20:08

Neden tüm başarısızlıklar Ünal başta olmak üzere Mesut, Diriye yükleniyor. Tabiki her yönetimin olduğu kadar geçmişteki yönetimlerinde suçu var. Ama Es-es hiçbir zaman bu kadar aciz duruma düşmemişti. Senin şimdiki baskanin Ünal ve Mesutun yönetimlerinde üst düzeyde yönetici degilmiydi? Ne tür yalakaliksa Hala Mustafa'nın başarısız yönetimini kabullenip suç bulmuyorsuniz. Hiç olmazsa Halil Başkan takımı Avrupa'ya kadar götürdü. Mesut ne yaptı? Takımı düşürdü. Çırağı Mustafada bayrağı ondan alarak 1 yılda 2 kere dusurup kara leke olarak Esesin tarihine geçti. Her krizde projeler denildi. Estokin diye bir muamma kulübün ne kazanacagi paranın kimlerin cebine gireceği belki olmayan, fidan dediler nereye dikilecegi belli olmayan Projelermis geçeceksin bunları . Sportif başarı varmı ? Yok. Ozaman yönetiminde orada işi yok.

1 2 Cevap Yaz
Sivrihisarli 18 Mart 2021 18:20

Artık Esstore diyemiyoruz isim hakkını bile kaptirdiniz Osmana!

0 13 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 18 Mart 2021 17:59

Sultandereye falan açsaydiniz daha iyiydi enazindan tramvay dolmuş gidiyo

3 13 Cevap Yaz
pompeo 18 Mart 2021 14:39

millet taaa tesislere mi gidicek .. bi forma almak icin ?? ...

2 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi