Eskişehirspor yönetimi düğmeye basıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi düğmeye basıyor
A
a

Eskişehirspor yönetimi, 2020-2021 sezonunda yüzde 30 olarak uygulanacak taraftar kapasitesi için, bugün Passolig ile görüşerek bilet ücretlerini belirleyecek. Ardından loca satışı için işlemler başlayacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020-2021 sezonunda stadyumların yüzde 30 kapasitesi kadar taraftar alınacağı ve locaların açık olacağı kararının ardından harekete geçen Eskişehirspor yönetimi, bugün Passolig ile görüşerek yeni sezonda uygulanacak bilet fiyatlarını belirleyecek. 

Başkan Mustafa Akgören konuyla ilgili, “Yeni sezonda stadyumlara sınırlı sayıda taraftar alınacağı ve locaların açık olacağı karanının ardından, yönetim olarak gerekli çalışmalara başladık.  Henüz kombine kart ile ilgili alınan bir karar yok. Şu an ki bilgiye göre her maç bilet uygulaması yapılacak. Bizde passolig ile görüşerek yeni sezon için uygulanacak bilet fiyatlarını belirleyeceğiz” dedi. 

Locaların açık olacağı yönünde de kararın olumlu olduğunu belirten Akgören, “Stadyumdaki locaların Yüzde 70’i daha önce satılan localar. Bu yüzden ilk etapta mevcut loca sahipleri ile görüşerek devam edip etmeyeceklerini öğreneceğiz. Ardından boş localar için gerekli satışlara başlayacağız. Ayrıca yeni sezon stadyum reklamları içinde şehrimizin destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 31 Ağustos 2020 19:54

bilet fiyatlarını mümkün mertebe yüksek tutun. zaten az kişi gelecek, tribün de doğru dürüst yapılamaz hiç değilse kulübün kasasına para gelsin. bu sene sosyete devralsın.

1 1 Cevap Yaz
bilek26 31 Ağustos 2020 12:33

BATI ÜSTÜ MARATON FİYATINA AÇIN KİMSE M.DİRİNİN OLDUĞU TRİBÜNDE MAÇ SEYRETMEK ZORUNDA DEĞİL.

0 2 Cevap Yaz
Esesli 31 Ağustos 2020 10:23

Zaten stad dolmuyor... seyirciden çok özel güvenlik ve polis var... şimdi zam yaparsınız..2 maç sonra kimse gelmiyor diye Fiat düşer.....biz bu filmi daha önce seyrettik😀

1 9 Cevap Yaz
fazıl 31 Ağustos 2020 08:51

protokol tarafındaki türbünleri biraz ucuz yapında konbine alalım

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi