Eskişehirspor yönetimi derin bir nefes aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi derin bir nefes aldı!
A
a

Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi, hafta boyunca FIFA’daki Pinto ve Kulach dosyasıyla boğuştu. Dün Pinto’ya ikinci taksit ödemesini yapan yönetim, Kulach’ın alacağını ise 4 Eylül’e erteletti. Bu sayede derin bir nefes alan yönetimi, Eylül ayında yine aynı dosyalar bekliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Pinto’ya ödeme yapıldı
Siyah-Kırmızılı kulübün yakasını son 4 sezondur kapısına dayanan puan silme ve küme düşürme cezalı dosyalar bırakmıyor Zor durumda kalan yönetim, arka arkaya ödeme günü gelen iki dosyayı çözmek için tüm imkanlarını seferber etti. Önceki gün 35 Bin Dolar ödeme yapılması gereken Kulach dosyasını, gerekli görüşmeleri yaparak 4 Eylül tarihine öteleyen yönetimin, küme düşürme talebi ile kapıya dayanan Pinto dosyasına ise 50 Bin Euro ikinci taksit ödemesini yaptı.

Şampiyonluk kadar önemli
FIFA’da yer alan 25 dosyanın her birinin ayrı bir sorun olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Akgören, 6 buçuk milyon euro tutan tüm bu dosyaların, kapatılmasın imkansız olduğunu belirterek, “Bizim için kapatılan her FİFA dosyası, şampiyonluk kadar önemli. Bugün içinde bulunduğumuz şartlarda dosya kapatma imkanımız yok fakat bulduğumuz her kuruşu, bu dosyalara harcıyoruz” şeklinde konuştu. Es Es’i ayrıca Ruud Boffin, David Odonkor, Cristian Tanase gibi dosyalar da tehdit ediyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Lahey 30 Ağustos 2020 14:27

Sıfır olsa iyi de ......maalesef eksi den başlarsın.

0 0 Cevap Yaz
Ismail 30 Ağustos 2020 05:49

Odonkor, tanase ya bunlarla kim sözleşme imzaladıysa onlar ödesin bunlar eskisehirsporun resmi bir futbolcusu değil transfer yasağı vardi

0 1 Cevap Yaz
Herkes 29 Ağustos 2020 16:41

...aynı şeyleri söylüyor, yazıyor ama gerçekten de öyle Mustafa Başkan. Mesela David Odonkor geçen sene kim nasıl getirdiyse isteyin ondan, yüzsüzlük yapın, rahatsız edin arayın deyin bunu sen getirdin ballandıra ballandıra övdün, ne oldu Osman diye sorun. Mutlaka bir plana göre eleye eleye ve önceliklendirecek suretiyle çalışıyorsunuzdur dosyalar üzerinde ama azaltmak ta bitirmek kadar önemli. OSB yönetimine listeyi gönderin hangilerini ödeyebileceklerini sorun, o sonuçlara göre yayınlayın OSB şunları ödedi şunu ödeyecek diye afişe edin. Olmuyor bitmez vs gibi negatif haberlerin çıkmaması için basını da uyarın...

0 2 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 29 Ağustos 2020 11:07

Vur kilidi başkan sifirdan başlayalım...

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi