Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor yöneticisi İzzet Erdoğan o belgeyi paylaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yöneticisi İzzet Erdoğan o belgeyi paylaştı
A
a

Eskişehirspor'un kendi evinde oynadığı Altınordu maçında çıkan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti. Eskişehirspor'un cezası dün belli oldu. TFF gözlemcisinin yazdığı raporda ise bir ayrıntı dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un evinde oynadığı ve 4-2 kaybettiği maçın 84. dakikasında Altınordu maçı 3-2 önde götürürken, 2 Altınordulu oyuncunun yerde kalması üzerine sahaya sağlık görevlileri girdi. Daha sonra sedye istenmesi üzerine Eskişehirsporlu taraftarlar kasıtlı olarak dakika geçirildiğini iddia ederek tepki göstermişti. Önce Altınordulu futbolcu Erdoğan için maç durdu ve sedye beklendi. Sedye gelince Erdoğan sedyeye yatmaktan vazgeçti ve ayağa kalktı. Bunun üzerine kaptan Hürriyet Gücer araya girip duruma tepki gösterdi. Sahada gerginlik artarken, taraftarlar sahaya indi. Bu sırada sportif direktör İzzet Erdoğan'ın olayı yatıştırmak için sahaya girdiği görüldü. Araya giren güvenlik güçleri sahadaki taraftarı yeniden tribüne göndermişti.

Eskişehirpspor'u ağır cezadan kurtaran rapor

Eskişehirspor'a çıkan olaylardan dolayı tribün kapama ve para cezası gelirken TFF temsilcisinin raporundaki bir ayrıntı ise Eskişehirspor sportif direktörü İzzet Erdoğan sayesinde daha büyük bir cezadan kurtulduğumuzu gösterdi. Altınordu maçını  124 ve 125 bloklarında izleyen taraftarlar iki hafta sonra Eskişehir'de oynanacak olan Eskişehirspor - Balıkesirspor maçını izleyemeyecek,  kulübe 7.500 TL para cezası verildi.  Öte yandan gerek kulübün yazılı savunması gerekse sportif direktör İzzet Erdoğan'ın tribün önüne giderek olayların büyümemesi için çaba harcamasının yanı sıra futbolcuların tutumu da cezayı hafiflettiği öğrenildi. Raporda, "Ev sahibi kulüp yöneticisi İzzet Erdoğan'ın kötü ve çirkin tezahürat yapılmaması konusunda doğu alt tribün önüne kadar gelerek seyircilere sözlü ve elleri ile işaretle müdahale ederek yatıştırıcı çaba göstermiştir"denildi. TFF'nin bu raporunu İzzet Erdoğan twitter adresinden "Yorumsuz" diyerek paylaştı.

Eskişehirspor Altınordu maçında olay! 

Eskişehirspor Altınordu maçındaki olaylardan fotoğraflar​

Eskişehirspor Altınordu: 2- 4

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi