Eskişehirspor yine umduğunu bulamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yine umduğunu bulamadı
A
a

Ligin en zor deplasmanında Mersin İdmanyurdu’nun konuğu olan Eskişehirspor, umduğunu bulamadı. Siyah Kırmızılı ekip bireysel hataların kurbanı oldu, sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ateş hattının sonuna geriledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor maçın 4’üncü dakikada Onur Arı ile etkili olmaya çalıştı. Ceza sahası dışında topla buluşan Onur Arı, kaleyi düşündü ancak top zayıf bir şekilde kalecide kaldı. 7’nci dakikada Mersin gole yaklaştı. Chris David’in yüksek pasında Erdem ceza sahası içinde istediği gibi vuramayınca top farklı auta gitti. 24’te Eskişehirspor ceza sahasında karambol yaşandı. Mersin ekibinin gole yaklaştığı pozisyonda İbrahim topa vuramadı. 31’inci dakikalarda verkaçlarla ceza sahasına giren Umut son vuruşu yapamadı.

SON SANİYEDE YENİLDİK
Ev sahibi ekip 34 ve 38’de sonuçsuz kalan pozisyonları sonrası ilk devrenin sonuna 2 dakika uzatma verildi. 45+3’te kazandığı korneri paslaşarak kullanan Yeni Mersin’de Metin’in altı pasın üstüne gönderdiği ortaya yükselen İbrahim Konuksever takımını öne geçirdi. Yunus Emre orta açan isme pres yapmadı, Arda, Bartu ve kaleci Efehan’ın arasından rakip kafayla golü buldu... Bu golün santrası yapılmadan devre sona erdi.

PENALTIDAN FARK 2’YE ÇIKTI
52’nci dakika Yunus Emre Alagöz’ün ceza sahası içinde top eline değince ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Umut Aydın skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra rahatlayan ev sahibi 63’üncü dakikada 3’üncü gole yaklaştı. Taygun ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda Efehan başarılı oldu. Es Es 80’de farkı 1’e indirmeye çok yaklaştı. 80’inci dakikada kornerde Tolga’nın içeri gönderdiği topa Onur Arı’nın kafa vuruşu direkten döndü. Kalan dakikalarda ise skor her iki takım adına değişmeyince Şimşekler zorlu deplasmandan 2-0 mağlup ayrıldı.
 
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Eskişehirspor taraftarı Yeni Mersin İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. Cumartesi gecesi yola çıkan taraftarlar Ankara yolunda şansız bir an yaşadı. Taraftarın otobüsünün tekerliği patladı. Değiştirilen lastiğin ardından taraftarlar yeniden yola koyuldu. Cefakar taraftar kendilerine ayrılan yeri doldurdu ve takımına müthiş bir destek verdi.

YÖNETİM MERSİN’DEYDİ
Eskişehirspor yönetimi, ligin 14’üncü haftasında oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını yakından takip etti. Mersin’e giden Başkan Mehmet Şimşek, Başkanvekili Erkan Koca ve yönetim kurulu üyesi Özgür Sürücü, maçı protokol tribününden takip etti. Yönetim alınan mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşadı.

SON SIRAYA GERİLEDİK
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor ligin 14’üncü haftasında Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılan Es Es bu haftayı puansız kapattı. Siyah Kırmızılı ekip bu mağlubiyetle 9 puanda kaldı. Edirnespor da deplasmanda Amasyaspor’u 1-0 yenince Es Es 18’inci sıraya geriledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskici eski 28 Kasım 2022 21:20

Admin yorumlar neden yayınlanmıyor?

0 2 Cevap Yaz
Ufuk 28 Kasım 2022 18:54

Biraz şu forma aşkına oynayın.Pısırık pısırık dolaşmak niye ..rakip bizden korksun...siz niye çekinerek sahaya çıkıyorsunuz.Sanki rakipler Real Madrid.

0 2 Cevap Yaz
Fatih 28 Kasım 2022 18:52

Burası 4.lig EsEs zıpkın gibi gençlerini beklerken, maç bitsede gitsek havasında oyuncular çıktı karşımıza.

0 3 Cevap Yaz
eski es es li 28 Kasım 2022 15:10

Umduğumuz artık bal ligi buluyoruz buluyoruz hem de iyi buluyoruz umduğumuzu.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi