Eskişehirspor yeni bir sayfa açacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yeni bir sayfa açacak!
A
a

Eskişehirspor, ligde artık yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Yenilenen yüzüyle ve efsane taraftarıyla Eskişehirspor, yarın saat 14.00’te Karaköprü’yü konuk edecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, transfer yasağını kaldırarak kadrosunu güçlendirerek, artık yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Yenilenen yüzüyle ve efsane taraftarıyla Eskişehirspor, yarın saat 14.00’te Karaköprü’yü konuk edecek. Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 45 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve birçok spor branşı gibi futbola da ara verilmişti. Liglere verilen ara sona erdi. Ligler bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. Transfer yasağını 4 yıl sonra kaldıran Es Es, çok sayıda ismi kadrosuna katmıştı. Teknik direktörlük koltuğuna da Özcan Kızıltan’ı getiren Şimşeklerin hedefi bu sezon ligde kalmak.
 

ANTALYA’DA KAMP YAPTILAR

Lige verilen arada Antalya’da yapılan kamp yeni isimlerin adaptasyon sürecini olumlu etkilemişti. Burada hazırlık maçları da yapan takım ritim bulmaya çalıştı. Hafta başından beri Karaköprü maçına hazırlanan Siyah-Kırmızılılarda hedef yeni kadro, yeni teknik adam ve yeni yönetimle iç sahada ilk kez galip gelmek. Eskişehirspor-Karbel Karaköprü maçı yarın saat 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi