Eskişehirspor yeni bir başlangıç istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yeni bir başlangıç istiyor!
A
a

Eskişehirspor'un genç sol beki Cemali Sertel, zorlu Hatayspor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Takımın istikrarlı isimlerinden Cemali Sertel ise Hatayspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Aslında takım olarak Menemenspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Güzel çalışmalarımız olmuştu. Maça da iyi ve motive gittik. Seri yakalamıştık ama istediğimiz sonucu alamadık. Olsun artık, nazarlık diyelim. Bu haftaya gelecek olursak, bu hafta da maç için iyi hazırlanıyoruz. Evimizde taraftarımızla beraber, onların desteğiyle maçı almak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüze bakacağız” açıklamasını yaptı.

Menemenspor karşısında frikikten attığı şık golü değerlendiren Cemali, “Ben frikik için hafta içleri çalışıyordum. Bu maça denk geldi. Arkadaşım topu bana verdi. Tabi hocamızın 'Cemali' demesiyle beraber ben topun başına geçtim ve golü attım. Güzel bir goldü. İnşallah bu frikiklerin devamı da gelecek. İkinci devreye çok iyi bir başlangıç yaptık ve seri yakaladık. Hatay maçıyla beraber bir seri daha yakalayıp, iyice yukarılara çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Raprap 22 Şubat 2020 01:24

Açıklamaların noldu cemali gardaş boşuna yormayın kredisiz sezonun sonu gelmez buda sizin için sonu hüsran yani düşmek anlayın artık gardaşım ya insanı yormayın bu kadar insan bu kadar inat olmaz insanoğlu inanılacak şeye inanmalı sizinki hayal ve mucize

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi