Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor ve Ofoedu listenin zirvesinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ve Ofoedu listenin zirvesinde!
A
a

Eskişehirspor lige kötü başlasa da Yücel İldiz'in takımın başına geçmesiyle TFF 1. Lig'de önemli bir başarıya imza attı. Özellikle Chico Ofoedu'nun performansı çok önemli bir istatistiği ortaya çıkardı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Ofoedu, Gaziantepspor filelerine 3 gol attı. Gol sayısını 8’e yükselten Nijeryalı hücum oyuncusu TFF 1. Lig gol krallığı listesinde zirvedeki 5 isimden biri olmayı başardı. Bu sezonun ilk maçında İstanbulspor deplasmanında takımının yeni sezondaki ilk golünü atan Chico Ofoedu, o golden sonra uzun süre gol orucuna girmişti. 9 maç fileleri sarsamayan Ofoedu, 12’nci haftada Balıkesirspor deplasmanında attığı 2 golle geri dönmüştü. 14’üncü haftada Samsunspor filelerine de 2 gol bırakan Nijeryalı hücum oyuncusu, son olarak Gaziantepspor’a 3 gol atarak ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti.

Tüm dikkatleri üzerine çeken Chico Ofoedu, Gaziantepspor maçının kahramanlarındandı. 28, 43 ve 74’üncü dakikalarda fileleri sarsan Ofoedu, büyük alkış topladı. Nijeryalı Chico Ofoedu, Balıkesirspor’dan Abdulkadir Özgen, Çaykur Rizespor’dan Braıan Segovıa, Ümraniyespor’dan İbrahim Akdağ ve Balıkesirspor’dan Mahatma Otoo ile gol krallığı zirvesini paylaşıyor. Chico Ofoedu, hat-trick yaptığı Gaziantepspor maçının topunu takım arkadaşlarına imzalatıp hatıra olarak sakladı.

ESKİŞEHİRSPOR EN ÇOK GOL ATAN TAKIM

Teknik Direktör Yücel İldiz ile birlikte iyi bir hava yakalayan ve çıkışa geçen Eskişehirspor, son 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Bu maçlarda ağları 14 kez havalandıran ve kalesinde 3 gol gören Eskişehirspor, özellikle son iki maçta 11 gol atıp kalesinde gol görmedi. Şimşekler, 18 takım içinde geride kalan 15 maç sonunda 32 golle ligin en fazla gol atan takımı oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi