Eskişehirspor ve Bursaspor'un suçu ne? TFF'den skandal karar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ve Bursaspor'un suçu ne? TFF'den skandal karar!
A
a

Eskişehirspor sezon başında maddi krizin ardından gelen puan silme cezalarıyla sarsılmıştı. A Spor yorumcusu Kemal Belgin ve ​beIN Sports yorumcusu Raşit Altun bu konuda çarpıcı bir açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: A Spor yorumcusu Kemal Belgin katıldığı programda TFF’NİN 2019-2020 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerinde kural değişikliğine gitmesini değerlendirirken başta Eskişehirspor ve Bursaspor’un TFF’yi mahkemeye vermesi gerektiğini söyledi. 

Belgin yaptığı açıklamada, “Puan durumuna baktığımda Bursaspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor’un puanlarının silindiğini görüyorum. Bu takımların günah ne? TFF bu ayrımı yaptığı sürece bu çağın federasyonu olamazsınız. Bize bir tane örnek göstersinler. Avrupa’da bunun bir örneği var mı? Gösteremezsiniz, çünkü yok. Bursaspor ve Eskişehirspor’un yerinde olsam TFF’yi mahkemeye veririm. Hukukçu değilim, nasıl yapılır bilmem ama sonuna kadar haklılar diye düşünüyorum.”

Eskişehirspor ve Bursaspor mağdur ediliyor

beIN Sports yorumcusu Raşit Altun katıldığı programda TFF’NİN 2019-2020 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerinde kural değişikliğine gitmesini değerlendirirken başta Eskişehirspor ve Bursaspor olmak üzere birçok Anadolu kulübünün mağdur edildiğini söyledi. Altun, "Bursaspor ve Eskişehirspor’un Finansal Fair Play Talimatlarını ihlal ettiği gerekçesi ile 3’er puanı silinirken adı geçen 3 İstanbul takımına yaptırım uygulanmıyor. TFF Bursaspor ve Eskişehirspor’un puanlarını silme konusunda çok rahat davranırken neden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın puanlarını silmemek için kural değişikliğine gidiyor. Bursaspor ve Eskişehirspor’un günahı ne? Sanki TFF Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a limitsiz bir kredi kartı vermiş gibi bir hava var” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 13 Aralık 2019 21:36

verebiliyorsak mahkemeye verelim ama bu yönetim yapamaz çünkü izin alamazlar. Zaten para da alamıyorlar futbolcuları en iyilerinden kaybetmeye başladık bu yönetim gözümde artık sıfır.

0 0 Cevap Yaz
2633 13 Aralık 2019 20:06

Mustafa başkanım bırakmayın bu işin peşini

1 0 Cevap Yaz
SPORTMEN 13 Aralık 2019 13:30

Bu olayı gündemden hiç düşürmememiz lazım.İlk iç saha maçında protesto etmeliyiz.Hattta federasyon binasına yürüyüş bile yapmalıyız.Bu kadar ayrımcılık olmaz.TÜRKİYE futbol federasyonu değil İSTANBUL futbol federasyonu sanki.

0 8 Cevap Yaz
bilek26

bu yönetim hiç bir şey yapamaz nasıl m.hoşcan şike suçlamasında güya bir klasör belgeyle! uefa da güya hakkımızı aradıysa, ama bulamadıysa, bunlarda farklı birşey yapamazlar ustası ne ki çırağı birşey yapsın.

0 0
26 13 Aralık 2019 12:32

3 puanımızı geri istiyoruz.

0 7 Cevap Yaz
furemen 13 Aralık 2019 11:07

Bu haberi çok güzel ve faydalı buluyorum.Yerel medyamızın böyle konuları gündemde tutmasını istiyorum.Yönetim atanmış ve seçilmişler bu işin üzerine gitmeli.3 Puan bizim için hayati öneme sahip.Bursa ve Eskişehir camiası beraber hareket etse bu iş daha kolay çözülebilir.Bu arada Espark ın vaad ettiği otopark gelirinden Eses e verilecek para konusu unutuldu unutturuldu.Bu konuda haber istiyoruz.Gündemde tutulsun.

0 10 Cevap Yaz
Nicola 13 Aralık 2019 09:49

Yönetim bu konuda gerekli girişimlerde bulunmalı.. Gerekiyorsa Bursaspor ve Osmanlıspor yönetimleri ile görüşüp ortak bir bildiri yayınlamalı.. Bu haksızlık karşısında sessiz kalmamalıyız.. Silenen her bir puan bizim için çok değerli..

0 15 Cevap Yaz
ESESLEE

AYNEN KATILIYORUM

0 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi