Eskişehirspor varoluş mücadelesinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor varoluş mücadelesinde!
A
a

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz günlerde TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Stüdyosu programına telefonla bağlandı. Gönüllü olarak formaya aldıkları Turkovac reklamını değerlendiren Şimşek ayrıca 19 yaş ortalamasına sahip takımla varoluş savaşında olduklarını belirtti.

Sütiş Eskişehir
“Eskişehirspor’u bütün Türkiye biliyor aslında. Geçen hafta -6 dereceye rağmen 5 bin taraftarımız stadyuma geldi. Endüstriyel futbola maalesef yenik düştük. Kötü yönetimler ve yanlış transferlerden dolayı. Kendi altyapımızdaki çocuklarımızla beraber varoluş savaşındayız. Fotoğrafta yer alan forma 16 yaşında A Takımımızda olan bir futbolcumuza ait. Yaş ortalamamız 19. U-18 Takımını bu sene profesyonel lige soktuk. Hepsi amatördü profesyonel yaptık. Mücadelemize devam ediyoruz. Tekrar taraftarımızla ve futbolcumuzla Türk futboluna hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bizi onurlandırdı
Formanın sırtına gönüllü olarak aldıkları Turkovac aşısı reklamına değinen Şimşek, “Türkiye sınırları içerisinde yapılan her şey bizim için bir gururdur. Aşımız milli aşı. Hala aşıya ulaşamamış bir sürü dünya ülkeleri var. Biz Turkovac aşısının sırtımızda reklamını yapmaktan onur duyarız ve duyacağız. Formamıza da çok yakıştı. İnşallah bizimle birlikte birkaç takımda bu şekilde hareket eder. Biz mutluyuz. Bakan beyin teşekkürü bizi onurlandırdı ancak asıl teşekkür Turkovac aşısını bulan bilim insanlarına. Biz sadece aracıyız” ifadelerini kullandı.

Çok çalışıyoruz
Yorumcu Erhan Sağın’ın Eskişehirspor nereye gidiyor? Sorununa cevap veren Şimşek, “Eskişehirspor yıllarca Türk futboluna hizmet etmiş bir kulüp. Eskişehirspor, Sakaryaspor, Bursaspor gibi taraftarının gücünü arkasında hisseden takımlar hiçbir zaman ölmez. Bazen durur, yavaşlar tekrar yukarı doğru hareket eder. Şehir biliyorsunuz bir futbol kenti. 2. Lig’de son sıradayız. İlk kez uçağa binen futbolcularla deplasmana gidiyoruz. Ama bu halimizde bile 5 bin kişi maçımıza geliyor. Bunların geçici şeyler olduğunu düşünüyoruz. Bu sene çok büyük borçlarımızı ve bazı yabancı futbolcu dosyalarını kapattık. Çok çalışan bir yönetim kurulumuz var. Şehri de arkamıza aldık. İnşallah çıtamızı yavaş yavaş yükselterek bir yerlere kulübümüzü getireceğiz ve Türk futboluna hizmet edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi