Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor üzerinde başka oyunlar dönüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor üzerinde başka oyunlar dönüyor!
A
a

Eskişehirspor için ES TV mikrofonlarına konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Başka oyunlar döndürülüyor gibi geliyor. Durup dururken 3 aydır piyasaya çıkmayan alacaklılar, puan silmeler ortaya çıkıyor” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Hatayspor karşılaşması öncesi ES TV mikrofonlarına konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Başka oyunlar döndürülüyor gibi geliyor. Durup dururken 3 aydır piyasaya çıkmayan alacaklılar, puan silmeler ortaya çıkıyor” dedi.
 
Maç öncesi konuştu
Her fırsatta Eskişehirspor’a önemli desteklerde bulunan ve her zaman yanında olduğunu ifade eden Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, kritik Hatayspor maçı öncesi ES TV mikrofonlarına konuştu. Şu an takımın havası iyi. Ama başka oyunlar dönüyor. Başka oyunlar döndürülüyor gibi geliyor. Durup dururken 3 aydır piyasaya çıkmayan alacaklılar, puan silmeler ortaya çıkıyor” diye konuştu.
 
Bir çapanoğlu var gibi” 
Başkan Kurt, “Bunların doğru olmadığını düşünüyorum. Bu konuda yönetimimizin yapabileceği bir şey yok. Para bulursak öderiz, bulamazsak da ceremesini çekeriz. Ben başkanla görüşüyorum sürekli. Pazartesi günü yine bir görüşmemiz olacak. Umarım her şey gönlümüzce olur diye düşünüyorum ama bu baskıların bu sıkıştırmaların arkasında gerçekten bir çapanoğlu var gibi geliyor” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 25 Şubat 2020 19:37

EsEs'i süper ligden düşürdüler. EsEs kendisi düşmedi resmen düşürdüler. EsEs cezalandırıldı.Bizim eski yöneticilerde hesapsız harcama ile ortamı hazırladılar.

2 2 Cevap Yaz
pompeo 25 Şubat 2020 15:02

Kesin ... dis gücler ... karanlik yapilanmalar ... derveye girmistirr ...

2 2 Cevap Yaz
Kadir 24 Şubat 2020 18:02

Alacaklıları.alacaklı EsEs düşmanı avukatları kışkırtıyor.

1 3 Cevap Yaz
2626 24 Şubat 2020 18:00

Bizi süper ligden düşürenler 1.ligden düşürecekler.Aynı adamlar. Pinto Toko .Boffin daha o sene ki öteki oyuncular..Yapılması gereken alacıklılar ve onların açgözlü EsEs düşmanı avukatlarının ellerini yalatmak.Malatya..Gaziantep.Sivas.Erzurum yeniden kuruldu.Manisa,Mersin,de aynısını yaptı.Kapatın kulubü..anahtarlarını eski başkanlarla alacaklılara yollayın.Kendileri hesaplansın.Yazık EsEs lilerı .kanser etti bu alacaklılar.Ne borçmuş ne ödenmez borçmuş bir türlü azalmadı.bitmadi.

2 2 Cevap Yaz
ESESLEE 24 Şubat 2020 15:22

SAMSUNSPORUN DA DURUMU BİZİM GİBİYDİ. NE OLDU KAYYUM GELDİ BÜTÜN BORÇLARI ÖDENDİ TRANSFER TAHTASI AÇILDI VE ŞUANDA LİDERLER VE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 1.LİGDE OLACAKLAR. PEKİ YA BİZ NEREDE OLACAĞIZ BÖYLE GİDERSE 3. LİGE KADAR YOLU VAR

0 3 Cevap Yaz
Hakan 23 Şubat 2020 21:37

Sayın Başkan; adama söz verilmiş Şubat ayında alacağının tamamı ödenecek diye,ödenmeyince ne yapsın,basiretsiz yöneticilerin elinde maalesef oyuncak olduk,gelen kendi reklamını yapıp gidiyor olan hep cefakar taraftara oluyor

1 13 Cevap Yaz
Eko 23 Şubat 2020 18:31

Yorumlara bakıyorum da sanki alacaklı onları gibi sözler sarfediyorlar

4 8 Cevap Yaz
VATANDAŞ 23 Şubat 2020 16:26

eskişehirin durumunu gizemli hale getirmeye çalışmayın herşey ortada borcun varsa vereceksin alacagın varsa alacaksın.

3 20 Cevap Yaz
eses 23 Şubat 2020 16:24

acaklının 3-5 ayı mı olur.alacaklı alacaklıdır.istedigi zaman ortay çıkar borcunuz varsa vereceksiniz.bu tür bahanelerin arkasına sıgınmayın.

3 15 Cevap Yaz
Ahmet çelebi 23 Şubat 2020 15:45

Eğer düşeceksek kapatalım yeniden başlayalım borçsuz çok hızlı bir şekilde çıkacağız. Alacaklılar da her kesin aldıgını alacaktır :). Hergün ölmektense bir gün ölürüz.

8 11 Cevap Yaz
EsEs'liii 23 Şubat 2020 13:40

Sayın Başkan, Her mağlubiyetin ardından gündem değiştirmek icin hemen farklı farklı konular ortaya atıyorsunuz. Bu dosyalar eskidende vardı. Bu dosyaların oluşmasında şimdiki yonetim.kurulunun baskanida vardı. pintilar alırken baskanda yonetimdeydi. Yapamayacakları bahane uyduracaklardi da neden başkan oldular. EsEs başkanlığı bahane uydurma yeri değil. Aksine icraat ve çözüm üretme yeridir. Yapamayacaklarsa bıraksınlar. Zaten yapamayacaklar bahaneler kılıflar hazirlandi bile.

3 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi