Eskişehirspor'un zararını kim karşılayacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un zararını kim karşılayacak?
A
a

Eskişehirspor'un stadyumunda yaşanan arıza nedeniyle maçlarını nerede oynayacağı henüz netleşmeyen Eskişehirspor’u oldukça zor günler bekliyor. Her hafta deplasman masrafı ile karşı karşıya kalacak olan Es Es için, ES TV’de yayınlanan Eskişehir Nabzı Programı’nda bu sorun masaya yatırıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: ES TV’de yayınlanan Eskişehir’in Nabzı Programı’nda ana maddelerden birisi ise stadyumdu. AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Durmuş yaptığı açıklamada, “Spor İl müdürlüğünden aldığım bilgiye göre TOKİ tarafından bir bilirkişi heyeti gelecek. Burada inceleme yapılacak. Ayrıca ESTÜ’den bir heyet inceleme yapmış ve rapor hazırlanmış. En kısa zamanda yeniden onarılacağını düşünüyorum” dedi.



İŞLER HIZLANDIRILMALI

ES TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Baş ise, “Eskişehirspor’un 26 Ocak’ta oynayacağı Adana maçını muhtemelen Afyon veya Ankara’da oynayacak. Asıl önemlisi bundan sonra maçlarını nerede oynayacak. Eskişehirspor kurtuluş mücadelesi veriyor. Geçen yıl ligde evdeki maçlarımızı kazanarak kaldık. Bu sene de ligde kalmak istiyorsak yine maçlarımızı sahamızda oynamamız gerekiyor. İşleri hızlandırmak gerekiyor. İktidar partisi bu işi hızlandırmalı” dedi. 



BU ZARAR KARŞILANMALI

Baş ayrıca, “Eskişehirspor evinde oynamayacağı için deplasmana gidecek, zararı olacak. Eskişehirspor’a reklam versinler o zaman. Stadyumu yapan firma kulübe sponsor olsun. Başkan Mustafa Akgören’in yerinde olsam, müteahhitin kapısına dayanmıştım ve zararın karşılanmasını isterdim. Eski stadyumumuzda yarım asır geçti hiçbir zaman kapanmadı ve bir şey olmadı. 50 yıldır bu stadyumda her hafta maç oynandı, etkinlikler yapıldı. Biz o zaman niye yıktık stadı?” ifadelerine yer verdi.



10 GÜN OLDU

10 gün önce Eskişehirspor’un stadyumunun çatısında yaşanan sorun hakkında şu ana kadar hiçbir girişim ve açıklama yapılmadı. Stadyumun sezonun ikinci yarısına yetişip yetişmeyeceği henüz belli değil. Borç batağında olan ve yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor’un iç saha maçlarını Afyon veya Ankara’da oynanması konuşulmaya başlandı. Her hafta adeta deplasman masrafı ile karşı karşıya kalacak olan Eskişehirspor için ise şehrin ileri gelenleri sessizliğe bürünmüş durumda.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Taner 18 Ocak 2020 18:48

Mustafa baskan resti ceksin çıkartmasin takimi maclara ankara afyon ne demek arkadas bu bizim sucumuzmu kim yaptiysa bu isi o temizlesin herkez kafasini deve kusu gibi gömmüş kuma

4 3 Cevap Yaz
Orhan 18 Ocak 2020 16:06

Afyon veya Kütahya'ya kesinlikle gitmeyin.Zorlarlarsa kapatın kulubü.Zaten ipin ucundayız.Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumu en uygunu.

0 13 Cevap Yaz
ahmet cengiz 18 Ocak 2020 13:29

Üniversite statyumunda oynayalım deplasmanda işimiz yok gerekirse seyircisiz olsun ama Eskişehir de olsun geçici olarak pasoliğ sistemi getirilebilir yeterki istenilsin.

0 19 Cevap Yaz
ahmet cengiz 18 Ocak 2020 13:29

Üniversite statyumunda oynayalım deplasmanda işimiz yok gerekirse seyircisiz olsun ama Eskişehir de olsun geçici olarak pasoliğ sistemi getirilebilir yeterki istenilsin.

1 14 Cevap Yaz
Matematikci 18 Ocak 2020 12:14

Ya kardesim icimizdeki heyecani aldiniz . Kapatin gitsin klubu Eskisehir de bitsin@

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi