Eskişehirspor'un yüzü gülmüyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yüzü gülmüyor...
A
a

Transfer yasağının ortadan kaldırılmasıyla ligde küme düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Es Es’in bu yükselişi kısa sürdü. Son 5 haftadır galibiyete hasreti çeken Şimşekler, ateşin ortasında kaldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor her geçen gün kötüye gidiyor... 31 Ocak’ta açılan transfer yasağının ardından Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Karabükspor’u mağlup ederek küme düşme hattından uzaklaşmaya başlamıştı. Hatta camiada Denizlispor, Gazişehir, Adana Demirspor ve Hatay karşılaşmalarından alınacak iyi skorlarla Play-Off’a kalınabileceği umudu doğdu. Ancak bu umut kısa sürdü Siyah Kırmızılı ekipte işler bir anda tersine döndü.

Es Es sahasında konuk ettiği Denizlispor ile 1-1, deplasmanda Gazişehir ile yine 1-1 berabere kaldı. Şimşekler, evinde konuk ettiği Adana Demirspor karşılaşmasında ise şok bir mağlubiyet aldı ve rakibine 2-1 mağlup oldu. Yaşanılan puan kayıplarının ardından Es Es küme düşme hattına adım adım yaklaştı. Ligin 25’inci haftasında Hatayspor deplasmanından 4-0’lık hezimetle dönen Şimşekler küme düşme hattına indi.

Eskişehirspor son olarak geçtiğimiz gün sahasında Altınordu’yu ağırladı. Siyah Kırmızılı, dişli rakibini mağlup ederek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyordu. Ancak ne yazık ki bu olmadı. Kırmızı Şimşekler rakibine 4-2 gibi ağır bir skorla mağlup olarak ateş hattından kurtulamadı. Es Es ligde son 5 maçında 3 mağlubiyet 2 beraberlik alarak taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Milinkovic etkili olamadı

Eskişehirspor’un Sırp futbolcusu Marko Milinkovic Altınordu karşılaşmasında forvet olarak görev yaptı. Hücum hattında Es Es’i sırtlamaya çalışan deneyimli futbolcu ne yazık ki bunda başarılı olamadı. Ceza sahası içinde ayağına gelen tüm topları iyi değerlendirmeyen Sırp futbolcu özellikle ilk yarının son dakikalarında yakaladığı önemli pozisyonda topa vurmakta gecikince Altınordu savunması golü önledi. Milinkovic ikinci yarıda kanatlarda görev yaparken vasatın üstünde bir performans sergiledi.
Fırsatçılığını konuşturdu

Fırsatçılığını konuşturdu

Altınordu karşılaşmasına yedek başlayan Halil İbrahim Öner karşılaşmanın 74’üncü dakikasında İbrahim Sissoko’nun yerine oyuna dahil edildi. Hücum hattında yaptığı preslerle dikkat çeken Halil İbrahim oyuna girdikten 3 dakika sonra gol atma başarısı gösterdi. Hakan’ın ortasına iyi yükselen İbrahim düzgün bir kafa vuruşu yaptı ancak kaleci Erce son anda topu çeldi. Seken topu takip eden Halil İbrahim düzgün bir vuruşla farkı 2’ye indirdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 17 Mart 2019 16:21

milinkoviç nasıl olumlu değerlendirmemiş boş laf h.ibrahim düzgün vuruşla gol atmışmış şansına attı abandı rakibe çarptı girdi, tamamen şans.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi