Eskişehirspor'un yükselen yıldızı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yükselen yıldızı
A
a

Eskişehirspor’un genç futbolcusu Bilal Ceylan Ümraniyespor karşılaşmasında oldukça başarılı bir performans sergiledi. Hem hücum da hem de savunmada başarılı işler ortaya koyan Bilal takdir topladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor'da kaldı

Siyah Kırmızılı ekibin altyapısında yetişen Bilal Ceylan, geçtiğimiz sezonun sonuna doğru A takımda forma giymeye başladı. Kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri çeken Bilal takımın değişilmez futbolcusu olacağının sinyallerini vermeye başladı. Transfer sezonunda adı Fenerbahçe ile anılan Bilal, Eskişehirspor’da kalmayı tercih etti.

Önü açık

Bilal Ceylan, son oynanan Ümraniyespor karşılaşmasında oldukça etkili bir performans sergiledi. 17 yaşındaki sağ bek savunmada kritik müdahaleler yaparken, hücum da ise takımına büyük katkı sundu. Günümüz futbolunda sağ bekte istenilen tüm özellikleri şimdiden barındıran Bilal’in bir kez daha önünün açık olduğu gözlendi.

Damga vurabilir

17 yaşında olan ve şimdiden gelecek vaat eden Bilal Ceylan bu performansını devam ettirirse Türk futboluna damga vurabilir. Birçok gelecek vaat eden futbolcu adı transfer haberlerine karıştıktan sonra performansında düşüş yaşıyor hatta futbol camiasından ismi silinebiliyor. Ancak Eskişehirspor camiası Bilal’in olgun duruşunu bozmayacağını ve çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyor.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nikola 7 Ekim 2020 14:13

Bedirhan'da müthiş oynamıştı ilk maçlarını.. Umarım onun gibi olduğu yerde saymaz da daha da geliştirir kendini..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi