Eskişehirspor'un yol haritasını çizdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yol haritasını çizdi
A
a

Eskişehirspor Yönetiminin genel kurul kararı alması halinde göreve talip olduklarını tekrarlayan Doç. Dr. Adnan Sevim, taraftarların kulübü yönetmemesi gerektiğini belirtt: Biz göreve gelirsek üyelik aidatını 20 TL. yapacağız. Bilet fiyatlarını düşüreceğiz. Taraftar yönetimde değil, tribünde olacak. Kulübün geleceği için karar verme adına üye olma imkanına sahip olacak

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Geçtiğimiz hafta düzenledikleri basın toplantısı ile Eskişehirspor kulübü yönetimine talip olduklarını açıklayan Doç. Dr. Adnan Sevim, adaylıklarını açıklamalarının ardından sosyal medyada çıkan eleştir-lere ve son gelişmelere cevap verdi. GÖREVE TALİBİZ Spor servisimizin görüştüğü Sevim, Eskişehirspor taraftarları çaresizlik içinde olduğunu belirterek, “Bir takım vaatler ile göreve talip olan kişilere karşı yaklaşımlarını anlıyorum. Eleştirmeleri gayet normal. Sosyal medyada hakkımda çıkan eleştirilere kırgın değilim. Ben TFF temsilcisi olarak Türk-ye de birçok takımın stadyumuna gittim. Paylaştığım fotoğraflarda bu stadyumlardan. Kimse benim ne kadar Eskişehirsporlu olduğumu sorgulamasın. Ben ve ekipteki arkadaşlarım Eskişehirspor’un geleceğini kurtarma adına, sistem olarak göreve talibiz.

ESKİŞEHİRSPOR MADDİ MANEVİ TÜKENMİŞ DURUMDA
Eskişehirspor’un iyi bir kadrosu var. Biz göreve gelirsek takımı kurtarırız. Transferi açarız ve devre arasında eksikleri gideririz. Şuanda mevcut yönetim tükenmiş durumda. Yönetimdeki arkadaşları tanıyorum. Çoğu tribünlerden gelen isim.

TARAFTAR KULÜBE ÜYE OLACAK
Bu bir gerçek ki taraftarlardan oluşan bir yönetim kulübü yönetemez. Taraftarların yeri öncelikli olarak tribündür. Kulübün geleceği adına görev yapacak yönetimleri seçmek içinde söz sahibi olmak için kulübe üye olmaları gerekir. Bizler kulübün geleceğinde taraftarların söz sahibi olabilmesi için üyelik aidatlarını 20 TL’ye düşüreceğiz. Bilet fiyatlarını da düşüreceğiz. On binlerce üyesiyle, tribünleri dolduran taraftarlarıyla, ne kadar büyük bir aile olduğumuzu göstereceğiz.

BUGÜNÜ VE GELECEĞİ KURTURACAĞIZ
Bizler doğru insanlarız. Genel kurul salonunda kim olduğumuzu, kaynaklarımızı, projelerimizi, sistemimizi anlatacağız. Başka bir liste olması halinde bile, adaylıktan çek-lmeyeceğiz. Delegeler bu görevi bize verirse, Eskişehirspor’un bugününü ve geleceğini kurtarmak için çalışacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 4 Eylül 2019 23:03

Osman taş hadi annem geldinden beri bişey yapmadin tokunun sorunu bile çözülmedi ekşi 6 geldi hadi annem. Eskişehir için yap bunu sonra gene olursun şansını denersin bide talip varsa ben cekilirim diyodun hadi gelen var .

0 6 Cevap Yaz
Eses1 4 Eylül 2019 22:49

Cok doğru bir tespit yapmış söylemek istediği kendilerine tribün lideri adı koyan murat diri gibileri kastedmiş. Ay başkınında başını yiyip takımı bu hale getiren göztepe final maçında son dakikalar oyunun durmasına sebep olup cıkamamızın nedenide bunlar değilmi. Bunları stada bile sokmayacaksın.

0 5 Cevap Yaz
Harami 4 Eylül 2019 22:14

...Usandim... TB Başkanlığı'na dilekçe Konu: Eskişehirspor Kulübü yönetimine sadece Esesli bayanları getirebilir misin? O güç sizde var, istediğiniz herkesi gönderip getirebiliyorsunuz. Hemen en koyu Esesli bayan yönetici adaylarını belirleyin kulübü yani yönetimi devralsınlar... Bak nasıl çözülüyor sorunlar inanılmaz bir şekilde... Bu taraftar son 30 yılda çok çekti yani kulübün o efsane zamanları zaten çok silik hafızalarda ama 80lerin sonunda düştüğümüzden beri aslında çok mutlu olamadık bugüne kadar Avrupaya gittiğimiz sezon belki hariç. Herşeyin bittiğini sandığı zaman hayatta bazen çok radikal kararlar alabilir insan ve muazzam bir şekilde geri döner canlanır. TB Başkanlığı da seçilmiş yönetimleri iyi giderken indirmeyi becerecek ve kötü giderken de savunacak kadar radikal kararlar alabiliyor, bu potansiyel hayli yüksek. Öyleyse hadi....Neden EsEsli yönetici kadınları bu kulübün başına getirmiyoruz ETB? Bir devrim yapacaksan o sene bu sene mi bilmem ama O GÜN BU GÜN !!!

1 1 Cevap Yaz
Mehmet Doğan 4 Eylül 2019 21:18

"Biz gelirsek..." lafıyla olmaz bu işler. Kurarsın Eskişehir Spor A.Ş'yi. Parası olan alır hisse senetlerini. Takımı şirket yönetir gibi yönetirsin. Ortaklar kara da zarara da ortak olur. Eğer hakikatten paraları varsa koysunlar masa üstüne görelim.

0 5 Cevap Yaz
Tekin Erdemli 4 Eylül 2019 18:22

Bunlarda da para yok.Koy parayı,kaynağı ortaya öyle aday ol.Anlattiklari hikaye.

1 2 Cevap Yaz
Sozde Taraftar liderleri 4 Eylül 2019 17:39

Sozde Taraftar liiderleri kepceniz hazırdır, her mac yonetim istifa dedirtir, Eskisehirspor yine düzlüge cıkamaz...

2 4 Cevap Yaz
ali 4 Eylül 2019 15:25

Maddi olarak imkanımız var diyen yeni bir ekip yola çıkmak istiyor bize güvenin diyor paramızda var diyor osman başkanda hala adayım diyor anlamadım ben bu işi amatör camiaya çevirdiler iyice işi hem başkanlık yapmak isteyen yönetim oluşturmak isteyen birisi varsa gideyim diyor hemde tekrardan adayım bırakmam vazgeçin diyor gerçekten biraz mantık ya Eskişehirspor böylemi düşünülür yazık gerçekten

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi