Eskişehirspor'un Yılmaz Vural kararına sert tepki!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Yılmaz Vural kararına sert tepki!
A
a

Eskişehirspor’un Teknik Direktör Yılmaz Vural ile anlaşması üzerine Boğazın Kırmızı Şimşekleri Yönetim Kurulu bir açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir

Boğazın Kırmızı Şimşekleri Yönetim Kurulu Eskişehirspor’un Yılmaz Vural'ı teknik direktörlük görevine getirmesi üzerine bir açıklama yaptı. Dernek, Yücel İldiz’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yılmaz Vural’ın getirilmesine tepki gösterdi.

Açıklama şöyle; “ Değerli Eskişehirspor camiası; Bilindiği üzere Yücel İldiz hocamız istifa etmiş ve yeni hoca arayışları başlamıştı. Bu erdemli davranışından dolayı sayın Yücel İldiz hocamıza bir kere daha teşekkür ediyoruz. Bu noktadan sonra yönetimin teknik direktör arayışları için İstanbul'a yönelmesi bizleri şaşırttı. Teknik Direktörlük kariyeri küme düşme potasında olan Eskişehirspor'umuzu içinde bulunduğu durumdan kurtarmaya yetecek olan bir çok Eskişehirli ya da Eskişehirsporlu teknik direktör elimizin altında dururken yönetimin İstanbul'da arayışa girmesi hepimizi şaşırtmıştı. Yine de bizler Eskişehirspor sevdalıları olarak yine ''Vardır bir bildikleri'' diyerek sustuk. Kısa bir beklemenin ardından yönetimin açıkladığı yeni hocanın ismi hepimizi şok etti. 

YILMAZ VURAL! 

Yılmaz Vural hakkında Eskişehirspor sevdalılarının düşünceleri çok açık ve nettir. Eskişehirspor'a gönül veren herkes bunu net bir şekilde bilmektedir. Yılmaz Vural'ın Eskişehirspor'a yaptıklarını burada anlatmayacağız, hepimiz biliyoruz. Buna rağmen Halil Ünal ve yönetiminin böyle bir karar alması hangi mantık kuralı ile açıklanabilir anlamak mümkün değildir. Onbinlerce Eskişehirspor sevdalısının nefret ettiği bir insanı göreve getirmek ''Siz de kimsiniz, sizin bu kulüp üzerinde hiç bir tasarrufunuz olmadı, olmayacak! Ben yaparım olur!'' mantığından başka bir şey değildir. Eskişehirspor'u yönetenler bu takımın asıl sahibinin Eskişehirspor sevdalıları olduğunu anlamalı artık. Böylesine zor bir süreçten geçerken, futbolcular ve taraftarlar muazzam bir gerginlik yaşarken bizlerin sinir uçlarını infilak ettiren bu karardan derhal geri dönülmelidir. Eskişehirspor sevdalılarının kalbine saplanan bu zehirli hançer derhal böğrümüzden sökülüp bir kenara atılmalıdır. Eskişehirspor, kalan 5 maçtan ligde kalmaya yetecek puanları alacak güce ve fikstür avantajına sahip bir takımdır. Bu sebeple bu 5 maç için dışarda hoca arayışına girmeye gerek yoktur. Bu kutsal formayı sırtında yıllarca şerefiyle taşımış ve her türlü fedakarlığı yapabilecek onca güzide hocamız varken Yılmaz Vural'ın getirilmesi bu taraftara yapılabilecek en ağır hakarettir. Sonuç olarak Eskişehirspor sevdalılarının sesine kulak vermeyen yönetim bizden değildir, biz de onlardan değiliz. Derhal bu karardan geri dönülmesini bekliyoruz! Eskişehirspor camiasına saygılarımızla...”

Eskişehirspor'da Yılmaz Vural kararına taraftarın tepkisinin nedeni...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mümtaz koç 5 Nisan 2018 15:10

bu karar ile es es zaten şimdiden bir alt lige düşürüldü hayırlı olsun.

2 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 5 Nisan 2018 12:51

Gitmeyin maça ne halleri varsa görsünler

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi