Eskişehirspor'un umudu Metehan!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un umudu Metehan!
A
a

Eskişehirspor Kulübü, Metehan Altunbaş transferiyle maddi anlamda biraz olsun rahatlamak istiyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Maddi anlamda çok büyük zorluklar yaşayan ve çıkmaza giren Eskişehirspor Kulübü, Metehan Altunbaş transferiyle biraz olsun rahatlamak istiyor. Lans Link ekibinin ısrarla istediği Metehan için pazarlıklar sürüyor. Siyah kırmızılı kulüp, Avusturya ekibi Lans’ın verdiği ücreti şu an için az buluyor. Eskişehirspor yönetimi istediği rakamın verilmesi halinde Metehan, kulüpten ayrılacak böylelikle kulüp biraz olsun nefes alacak. 

Mehmet teklifleri değerlendiriyor
Siyah Kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Mehmet Özcan memleketi Adana’da tatilini geçiriyor. Eskişehirspor’da serbest kalmasının önüne geçilen Mehmet’in, buna bozulup daha sonra takımdan ayrılmıştı. Kayseri, Kasımpaşa’nın transfer listesinde yer alan Mehmet’in teklifleri değerlendirdiği iddia edildi. Eskişehirspor yönetimi en yüksek teklifi veren takım ile masaya oturmayı istiyor.

İç transferde kader haftası
Eskişehirspor’da iç transfer konusunda bu hafta içi hareket yaşanacak. Mehmet Fevzi Yıldırım, Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan gibi oyuncularla sözleşme yenilemediği için bu oyuncuların serbest kalmasının önüne geçemeyen yönetimin, sözleşmesi sona eren Tolga Yakut, Melih Ağa, Erdal Akdarı, Onur Bayramoğlu ve Sezgin Coşkun’u kadroda tutup tutamayacağı bu hafta belli olacak. Hasan Ulaş Uygur ile her konuda anlaşan yönetim sözleşme imzalaması için ikna etti.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Asç 2 Ağustos 2020 15:00

Avusturya takımının adı Lask Linz olacak. Lans Link değil

0 1 Cevap Yaz
Bahadır 28 Temmuz 2020 02:55

alacakları ödendiği için bozulan bir oyuncu Eskişehirspor'a yaramaz sallayın gitsin..

0 5 Cevap Yaz
ess 27 Temmuz 2020 19:03

melih ağa kalmayacak mıydı?

0 0 Cevap Yaz
Melih elimizde

Melihin sözleşmesi devam ediyor.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi