Eskişehirspor'un Ümraniye mağlubiyetinin ardından: Çabadan memnunum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Ümraniye mağlubiyetinin ardından: Çabadan memnunum
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Ümraniyespor'a kaybetmelerine rağmen oyuncularının çabasından memnun olduğunu söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Ümraniyespor'a kaybetmelerine rağmen oyuncularının çabasından memnun olduğunu söyledi.
TFF 1. Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor, deplasmanda Ümraniyespor'a 3-0 kaybetti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, "Kulübümüzün yönetimi ne kadar zorluk çekiyorsa sahadaki oyuncular da o kadar zorluk çekiyor. Biz bu zorlukları artıya çevirmeye çalışıyoruz. Bunun için uğraşıyoruz.Oyuncuların çabasından memnunum. Maçı ikiye bölersek 11 kişi olduğumuz bölüm ve 10 kişi kaldığımız bölüm diyebiliriz. Son anlardaki hatalarla da skor 3-0 oldu. Maçı skor üzerinden değerlendirmiyorum. Gençlerle tecrübeli oyuncuları bir araya getirip tecrübeli bir takım oluşturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 15 Şubat 2021 13:52

ikinci yariyi izledim ... iyi mücadele edildi .. takimda gelisme var ... hoca iyi hazirlamis cocuklari ...

4 1 Cevap Yaz
Suat AVNİ 15 Şubat 2021 11:19

Yazık,eridi gitti takım...

2 0 Cevap Yaz
Beylikovali 14 Şubat 2021 19:21

Cengiz hoca geldiği gibi gitmeli takıma hiç bir katkisi yok eskiden gol atiyoduk şimdi kaleye gidemiyoz abi!

6 6 Cevap Yaz
Göktan 14 Şubat 2021 18:43

Cengiz hoca kendini kanıtlamış bir futbol adamı ona güvenmek lazım

16 1 Cevap Yaz
Deli Ruhi 14 Şubat 2021 16:35

Herkes başarısızlıklarını bir şekilde örtmeye calisiyor. Bırak hoca bu işleri . Memnunmus.neden memnunsun. Takımın iki top yapamamasindan mi ?yoksa ruhsuz bir şekilde sahada mücadele etmelerinden mi?

5 6 Cevap Yaz
Deli Ruhi 14 Şubat 2021 15:34

Hocam sizde kervana uydunuz. Ne memnuniyeti ya. Biz başka macmi izledik. Yaslisida gencide tel tel dökülüyor. İki pas dahi yapamiyorlar. Ne mücadele ne azim var. Koskoca bir hiç. Sizde başladınız yönetimin basın sözcülüğünü yapmaya. Zorluklar içerisindeyse yönetim bıraksın. Kimse onları zorla orada tutmuyor. Ama onlar koltuğa yapistiklari için gitmiyorlar. Siz bırakın yönetimin sözcülüğünü yapmayı. Sizin işiniz sahada . Ne hikmetse her hoca her başarısızlıkta yönetimin zorluklar içinde olduğundan bahsediyor. Siz bilerek ve isteyerek geldiniz. Gelenden beş gidenden üç yiyoruz. Değişen bir şey yok. Yonetim yapamayacaksa zaten yapamıyor istifa etsin.

6 10 Cevap Yaz
Yasin 14 Şubat 2021 14:40

Koskoca Eskişehirsporun düştüğü hale bak. Çabadan memnunmuş. İlhan Var zamanı takım daha derli topluydu..

7 14 Cevap Yaz
Mahmudiyeli 14 Şubat 2021 14:26

Cengiz hoca istifa Cengiz hoca istifa Cengiz hoca istifa!

9 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi